![]() |
Nie ma znaczenia, przecież i tak w końcu oba zużyjesz ;).
Miałem EBC. Jest to dobre wyjście dla motocykla na kościach. Siła hamowania tymi klockami nie jest rewelacyjna na asfalcie, ale na luźnym zupełnie wystarcza. O Ferodo nic nie wiem. |
To fakt i tak obie zuzyjesz, a ja mam sbs i nie narzekam a miałem EBC to wydają mi sie kiepskie pod wzgledem przebiegu
|
jak ferrodo to tylko platinum a jak masz sintergripy złote to lepiej nie
|
Cytat:
|
Cytat:
Ferodo P. nie sa zle, ale... jakby za twarde (?) i bardziej skrawaja oryginalne tarcze niz hamuja. Zestaw Firmowy jest the best :p samul |
Wreszcie jakiś głos rozsądku :)
|
Cytat:
|
Polecam sintarowe SBS - oryginały z Danii - kupione dzięki Ramiresowi. To wszystko. Dziękuje za uwagę.
|
Endriu coś wiecej konkretów poza wazeliną..? ;)
|
Spoko, zero wazeliny ... hamują jak trzeba, pudełko oryginalne z napisem made In Denmark (zdaje się, bo pudełko-blister wywaliłem) ... żadne tam zdziełano u kitajców, mejd in china itd. Nie wiem na jak długo starczą ale jestem zadowolony, nic nie piszczy, nie zgrzyta, tarcza w jak najlepszym porządku. Kupiłem komplet u Ramiresa na przód i tył więc 3eba go zapytać czy ma jeszcze, w jakiej cenie i co o nich sądzi (o ile sam takie sobie założył).
Tutaj jest opis, mam te STREET EXCEL ... albo STREET zapomniałem były w Ramzesowym sklepie Pro-Adveture .. : http://sklep.powerteam.pl/uklad-hamulcowy-klocki-hamulcowe-c-42_52.html |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19. |