![]() |
Orsi donosi mi właśnie, że trochę wiecej info już mają na www
http://www.africatwin.hu/main.php?p=...2008&f_eid=185 |
Trochę mały ten zlot ... 28 miejsc w pokojach ?
|
Hubert, a Ty myslisz ze znajdziesz w innym kraju taką liczbę pojebów jak my wszyscy na tym forum? :D :D :D
Hungarzy nie są przygotowani na nasze przybycie - zawsze :) |
Kurza dupa jeszcze dojdzie do tego że na węgierskim zlocie będzie więcej Polaków niż Madziarów :-)
|
Chyba trzeba będzie zrobić pospolite ruszenie i potraktować madziarski zlot jako nasze zakończenie sezonu :p
|
letko nieelegancko...
|
Czy ja wiem? Jak przyjedzie sporo luda, bratni naród węgierski się ucieszy, no bo ich zaproszenie będzie miało duży odzew. Nie mówię, żeby przyjechać i zrobić własną imprezę w miejscu zorganizowanym przez madziarską brać, co to, to nie! Pełna integracja międzynarodowa i dostosowanie do planu organizacyjnego zlotu obowiązkowe. Tyle, że jakoś nasz zlot nie może się wykluć, więc to może być jedyna okazja do spotkania w większym gronie przed zimą. A przy okazji w fajnym miejscu. No i przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby madziarskich braci zaprosić na imprezy organizowane przez nas.
|
Nie czarujmy sie, wszytskie znaki na niebie i ziemi wskazuja na brak zlotu w Polsce. Chodzi mi tylko o to zeby organizatorzy nie byli zaskoczeni i zeby byli przygotowani na przyjazd duzej ilosci "braci" - te 28 miejsc tez o czyms swiadczy...
|
tia, i wspolne pogawedki przy egri bikaver :D
|
Cytat:
A teraz, niech no zerknę, 715 ludzia i nie ma zlotu. Tszoda i dzida nawet tu nie pomoże. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |