![]() |
Cytat:
Cytat:
Gaźniki wyczyszczone, zamontowane - dalej nie składałem bo robiłem to wczoraj po ciemku. Zaczekam do poniedziałku, skontroluję i poskładam dalej. Zawiecha też zrobiona - czy dobrze to będę wiedział pewnie w weekend jak na jakiś mały test wyskoczę na lokalne szutry. Linka sprzęgła też była tak zasyfiona, że hoho. Wyczyściłem jakimś czymś 6w1 :) w poniedziałek postaram się dokopać do jakiegoś info w stylu czym to smarować ( o ile w ogóle). Cytat:
Cytat:
Widoki - mało widziałem bo za bardzo byłem przejęty jazdą :) Towarzystwo,nastrój - to fakt, czułem się jak bym z lustrem pojechał albo z drugim ja ;) A ja siebie bardzo lubię ;) A pościg to do końca życia będę pamiętał:) |
Takie coś udało mi się wysłać za pomocą mojego mega szybkiego łącza :D Kamera niestety w dupnym miejscu bo na kasku się nie udało zamocować... za bardzo odciążyłem motocykl w Mielcu u Mirmila ;) P.S. taki jeden kolega mój poprzestawiał mi kamerkę i mam nagrania w 4:3 :( |
Cytat:
PS. Mieszkam 120 km od ukraińskiej granicy, muszę tego spróbować. Dzięki za relację. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |