Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Wkoło adriatyku 2012 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14581)

MaRP 04.09.2012 15:35

1 Załącznik(ów)
Mam tylko takie zdjęcie:
Załącznik 33539
Nie pamiętam jego nazwy, ale jak zjeżdżasz z góry to będzie po prawej, jeszcze przed tą dużą plażą. Nowy, kilkupiętrowy budynek. Minęło już kilka lat, więc mogło się coś zmienić. Popytaj się.

grabbie 04.09.2012 15:45

Ale ja juz mam hotel. Tu jest mnostwo hoteli teraz. Ja jestem na samym dole przy "public beach". Tu twierdza ze nikt nie ma prawa tego ruszyc.

MaRP 04.09.2012 16:08

1 Załącznik(ów)
Oby tak było.
Miłego pluskania się :)
Przed naszym było coś takiego:
Załącznik 33540

Pewnie jeszcze stoją tam te ruiny :)

Cytat:

Napisał grabbie (Post 256603)
A w ktorym roku byliscie tutaj?

2009

grabbie 04.09.2012 17:02

Tu jest sooro takich ruin ale to chyba w trakcie budowy jest. Generalnie z 30% budynkow tu sie jeszcze buduje. Strasznie sie rozwijaja.

A w ktorym roku byliscie tutaj?

Misza 08.09.2012 08:33

Cytat:

Napisał grabbie (Post 256469)
Chlopaki, wszystko fajnie tylko jakis skurwiel albo kilku takich mnie okradli w Zablijaku!. Uwaga na kemping IVAN DO!.
Rozcieli,mi podloge w namiocie i wyciagneli ze srodka ciuchy i jedna torbe Buse. Z motocykla zginal tankbag motodetail. Generalnie stracilem wszyskie ciuchy na moto, z butami wlacznie, podpinki do tychze, obydwie detki, smar do lancucha, ladowarki,do tel i foto, mapy, przewodniki, pamiatki, windstopper, krzesiwo, dwa noze i Bog, wie co jeszcze. Generalnie kolo 3kzl.
Teraz jestem juz w Grecji. Jade jak bidny turysta z wietnamu, w bluzie i jednych usyfionyh przez albanskie szutry spodniach a aparat mam przewieszony przez ramie, bo pokrowiez tez nog dostal. Przejebka na calego.

Jutro juz tylko Sarande i troche luzu na wybrzezu. Z racji strat grecje w calosci odpuszczam, zwlaszcza ze wacha tu po 1,80 :/. Pozdrowionka!

No niefajnie że Cię okradli, ale to nauczka chyba. A toto z wyglądem to opisałeś mnie chyba całkiem dobrze :) Juz się też nauczyłem, że nie ma sensu drogich rzeczy na sobie mieć. Bo nie dość że traktują cie jak niemiecką ciote na moto to jeszcze może się zniszczyć i będzie szkoda ciężkiej kasy.

ATomek 08.09.2012 09:10

1 Załącznik(ów)
Z tym kampem IVAN DO to miałeś chyba pecha. Ma raczej dobrą opinię za atmosferę i takim go zapamiętałem. Nocowało tam kilka motocykli. Niektóre zjeżdżały tylko na noc a szpej wylegiwał się w namiotach całe dnie.
Twój wypadek potwierdza, że poślady trzymać zawsze zwarte!

Dawaj dalej. Tam jest ciepło! Po co Ci ciuchy!:)

Przy okazji: pozdrawiam poznaną tam przemiłą ekipę z Opola podróżującą z dwoma ratownikami koników polnych :)

Załącznik 33562

grabbie 08.09.2012 22:34

Ha! Wrocilem wlasnie :) 975 km od 8.30 do 22.15. Myslalem ze sie nie da :).

bliźniak 16.09.2012 10:56

To dałeś radę!:at: :Thumbs_Up: Witamy z powrotem!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14.