![]() |
1 Załącznik(ów)
Mam tylko takie zdjęcie:
Załącznik 33539 Nie pamiętam jego nazwy, ale jak zjeżdżasz z góry to będzie po prawej, jeszcze przed tą dużą plażą. Nowy, kilkupiętrowy budynek. Minęło już kilka lat, więc mogło się coś zmienić. Popytaj się. |
Ale ja juz mam hotel. Tu jest mnostwo hoteli teraz. Ja jestem na samym dole przy "public beach". Tu twierdza ze nikt nie ma prawa tego ruszyc.
|
1 Załącznik(ów)
Oby tak było.
Miłego pluskania się :) Przed naszym było coś takiego: Załącznik 33540 Pewnie jeszcze stoją tam te ruiny :) Cytat:
|
Tu jest sooro takich ruin ale to chyba w trakcie budowy jest. Generalnie z 30% budynkow tu sie jeszcze buduje. Strasznie sie rozwijaja.
A w ktorym roku byliscie tutaj? |
Cytat:
No niefajnie że Cię okradli, ale to nauczka chyba. A toto z wyglądem to opisałeś mnie chyba całkiem dobrze :) Juz się też nauczyłem, że nie ma sensu drogich rzeczy na sobie mieć. Bo nie dość że traktują cie jak niemiecką ciote na moto to jeszcze może się zniszczyć i będzie szkoda ciężkiej kasy. |
1 Załącznik(ów)
Z tym kampem IVAN DO to miałeś chyba pecha. Ma raczej dobrą opinię za atmosferę i takim go zapamiętałem. Nocowało tam kilka motocykli. Niektóre zjeżdżały tylko na noc a szpej wylegiwał się w namiotach całe dnie.
Twój wypadek potwierdza, że poślady trzymać zawsze zwarte! Dawaj dalej. Tam jest ciepło! Po co Ci ciuchy!:) Przy okazji: pozdrawiam poznaną tam przemiłą ekipę z Opola podróżującą z dwoma ratownikami koników polnych :) Załącznik 33562 |
Ha! Wrocilem wlasnie :) 975 km od 8.30 do 22.15. Myslalem ze sie nie da :).
|
To dałeś radę!:at: :Thumbs_Up: Witamy z powrotem!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |