![]() |
Cytat:
Jeśli dmuchany materac bywa nie większy po spakowaniu niż mata a do tego daje większy komfort i to za mniejszą kasę to dla mnie używanie cienizny mija się z celem i jest praktycznie i ekonomicznie nieuzasadnione. Ale to oczywiście moje zdanie i na mój użytek , nikogo nie namawiam. |
Czosnek, jaki materiał jest na pokryciu? Śpiwór będzie się ślizgał?
R Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja wziąłem kiedyś tą z demobilu. Wyglądała na nieuzywaną. |
Ja wraz z namiotem zakupilem mate firmy Vango:
http://vango.co.uk/self-inflating-ma...ating-mat.html 3cm grubosci w zupelnosci mi wystarcza, tylko, ze ja nie jestem za bardzo wymagajacy... Spi sie wygodnie, zadnych poslizgow, teraz w Szkocji nie bylo nocy kiedy bym sie nie wyspal... nawet w sytuacjach kiedy zaparkowalem namiot na nierownej glebie... Fakt, ze po zwinieciu mata ma wymiary 59x16 nie przeszkadza mi, lekkie to wiec mozna przyczepic prawie wszedzie... |
TyMoN kiedy Ty do kraju wracasz - bo chyba zamówienie Ci się kroi. Cena ładna:Thumbs_Up:
|
Do kraju? Brak planow... teraz tyram coby na jesieni skoczyc do UK ponownie (Walia tym razem)... wiec wakacje w PL odpadaja... :/
|
Cytat:
Dzis testy - dam znac jutro. |
Ja już po jedno nocnym teście. Nic mnie nie bolało, nie uwierało a do tego udało mi się ją złożyć na pół przy zwijaniu i o dziwo średnica po zwinięciu nie zmieniła się prawie wcale. Tak więc póki co polecam!
Ps. Za 65 były używki ale zaszalałem i wziąłem nówkę ;) |
Cytat:
kupiłem 1,5 miesiąca temu za 54 zł w tym sklepie :Sarcastic: spałem na podlaskim rajdzie i bardzo miłe wrażenia, komfort nieporównywalny do karimaty tradycyjnej, ale nie jest to na pewno materac. Lekkie, wygląda na wytrzymałe. pompuje się szybko, najlepiej zostawić na dłuższą chwilę do samonadmuchania. Ogólnie polecam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |