![]() |
Jura już od dawna chodzi mi po głowie, na razie moto mam w częściach, ale jak się ogarnę to odświerzę ten temat, bo na maj się nie wyrobię raczej.
|
Trasa: Szlakiem Orlich gniazd, długość 65 km, szutry, trochę asfaltu, trochę piasku (wg przewodnika Skody Yeti).
Ciekawe miejsca po drodze: Ogrodzieniec, Podzamcze, Kroczyce, Mirów, Bobolice, Żarki, Olszty, Pustynia Błędowska. Start: Podzamcze - centrum N 50 27 14, E 19 32 51. Czas: 5-6 maja 2012 start ok. 9.00-10.00 z Podzamcza Nocleg: Agroturystyka gdzieś w pobliżu, gdzie już będziemy mieli dość (mam jakieś parę namiarów). Jadę z plecaczkową więc tempo turystyczne. Zapraszam chętnych. :) PS Miras nie pękaj i kombinuj wolne. Będziemy się uczyć offika. ;) Ci co się już zadeklarowali niech nic nie wymyślają i stawiają się w Podzamczu. :) |
Nie postaram się zawieść ;)
|
Również wybieram się z "plecaczkówną", raczej 4-6 maj, priorytety to złoty potok i ojców bo zamki zrobiliśmy w zeszłym roku. Tempo mega lajtowe, turystyczne raczej asfaltowe.
Może się gdzieś spotkamy? |
Się pojawię. Z plecaczkiem..., lub bezzz :D
|
Cytat:
Ciekaw jestem jak się miewa?:D Tak czy owak jak będziesz blisko to się odezwij- 6. maja jestem na dyżurze w Krakowie- zapraszam na kawę jak ktoś z Was będzie przejeżdżał!! |
Cytat:
Mój namber: 609 286 249 Kto chce gpx'a trasy to proszę o maila. Mogę przesłać też mapkę z widokiem satelitarnym lub UMP pod Oziego. Bartol :):Thumbs_Up: |
Cytat:
próbowałem zrobić to ręcznie na automapie, ale punktów trasy jest od cholery:mur: |
Poliazło na priva :-)
|
Też poproszę jeśli można
w.szczepaniuk@poczta.onet.pl |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |