![]() |
Dziś doszły "pancer gatki". Zamówiłem XL i są super, mam 196 cm i 107 w pasie i pasują.
POLECAM, za tą cenę to naprawdę warto. |
Cytat:
kupiłem na Okęciu (dział z rolkami, wisi to w takich siateczkowych workach) mam 176/75kg, 84cm w pasie - dla mnie Mki były jakieś ciasne, kupiłem L wzmocnienie górne tylne wchodzi pod żółwia... obawiam się, że będzie konflikt, ale sam plastik można łatwo usunąć ps. na zdjęciu może to mało widać - nogawki są z przewiewnego, prawie siatkowego cool maxa |
Zamowilem online, w Pl jakies niecale 9 dych z odbiorem w sklepie, u mnie przysolili prawie £3 dychy! Za dwa tygodnie lece to i w pancernych gaciach wroce!
|
Cytat:
Cytat:
Zachęcony opiniami kupiłem. Rozmiar L. Moje wymiary 178/ 80 kg. Niestety są za luźne i to w każdą stronę :( Jedynie gumy na udach mocno trzymają (obawiam się, że za mocno). Ponadto panele boczne, jak już wspomniał Kici kolidują z ochraniaczami kolan (u mnie Thor Force). Może ktoś chce odkupić? Pocztę mam znacznie bliżej, niż Decathlona ;) Kici, miałbym prośbę- zmierz długość tego plastikowego panelu, prawdopodobnie w każdym rozmiarze gatek jest taki sam, ale chciałbym się upewnić. Mierzyłem po najdłuższym wymiarze, wyszło ok 275 mm. Pozdrawiam, Wolo |
Cytat:
|
Właśnie z tymi gumami na dole też muszę coś zrobić ... bo krew do nóg nie popłynie ;) Rozmiar L na 95 kg 188 cm poza dolnymi gumkami pasuje.
|
Cytat:
"łatwiej kijek obcinkować, niż go później pogrubasić " :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |