Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Umawianie i propozycje wyjazdów (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=71)
-   -   Morze Czarne lipiec/sierpien (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11927)

skklub 11.02.2012 10:35

Witam,

Nie wykluczone, że i ja do was może bym się dołączył jeżeli nie wyjdzie termin czerwcowy i urlop uda mi się przesunąć na sierpień.

Pozdrawiam

Wojteak 11.02.2012 13:48

sobota 28.07, to najwcześniej, jak mogę wyruszyć, a piątek 17.08 najpóźniej, jak muszę wrócić.
Fajnie, jak by Wam pasowało. Liczę, że i Sergiej/Serhij z dziewczyną lub bez, zsynchronizuje z nami swój czas i razem damu radę tej pętelce wokół tego morza, zwanego kiedyś "Nieprzyjaznym" i niczym wspólcześni argonauci, każdy z nas znajdzie swoje złote runo...:-)

Janusz 11.02.2012 14:04

W takim razie wyjazd 28.07 lub 27.07 po robocie.
Powrot za dwa trzy tygodnie)

Wpisujcie sie na liste, proponuje Skype w przyszla sobote o 10.00 rano.
1/ Golium, 34 latka, Warszawa, Africa Twin, 1995r.

Mucha 11.02.2012 14:42

Cytat:

Napisał Shnol (Post 220669)
Witam!
...
Nie wiem chy bede sam, czy z dziewczyna.
mam 40
...
Sergiej

Sergiej, Brat, Krolu Zloty, naprawde masz 40 kobiet do wyboru..!?
Moge do Ciebie przyjechac?
:D

karol1989 11.02.2012 18:25

Czesc.

Planuje wyjazd w tym kierunku.
Termin mi odpowiada.

Chętnie dołączyłbym do Was.
Solo ;) na AfricaTwin.

Prosze o informacje czy jest taka mozliwosc?
Karol

Shnol 11.02.2012 20:58

Cytat:

Napisał Mucha (Post 221257)
Sergiej, Brat, Krolu Zloty, naprawde masz 40 kobiet do wyboru..!?
Moge do Ciebie przyjechac?
:D

Matka-boska ))
Tu jest coś takiego tyle, ze nie dasz rady. )))
Serdecznie zapraszam ))) Z reszta, mogę poszukać dla ciebie pasażerką )))

Wyjazd w tym terminie mi pasuje.:at:

mkol 12.02.2012 01:06

Super, że termin w tak krótkim czasie udało sie wspólnie ustalić, bo zazwyczaj z tym są największe problemy. Trasa to juz poleci:) np. 27-go możemy wystartować z mazowsza, a 28-go możemy się spotkać na południu, gdzie by było Ci Wojteak wygodnie dojechać. Powrót w piątek 17-tego bez ograniczeń czasowych (czas do wieczora)?
Karol jak dla mnie ok. , nie wiem jak inni. Dobrze byłoby sie spotkać jak się już sezon zacznie (mam nadzieję, że już niedługo)

Shnol 12.02.2012 07:18

Ja sobie marze pojechać do Polski wiosna. Czy będę jakaś impreza do otworzenia sezonu?
Mogły bym tam spotkać sie, poznać sie...

Janusz 12.02.2012 08:38

Grupa jest w fazie formowania wiec kazdego witamy z otwartymi rekami.
Jak rozumiem wstepnie zainteresowanych jest nas 5 osob:
Mkol, Shnol, Wojteak, Karol i ja.

Wyjazd 27.07 po poludniu o ile Wojeak da rade.

Punkt zbiorczy gdzies w Bieszczadach. 28.07 z rana przez Kroscienko do UA.
Shnol, skad jestes? Ze Lvova?

Piast 12.02.2012 15:47

Rosja

Cytat:

Napisał mkol (Post 220515)
Cześć, wygląda na to, że jak na razie moje plany niestety nie pokrywają się...póki co :o. Szukam kogoś kto ma chęć się przyłączyć na objazd Morza Czarnego zaczynając od strony północnej (mapka-http://i41.tinypic.com/ncjgg0.jpg) Niestety znajomy coś jęczy, że czasu tyle nie zorganizuje, a ja wolałbym w pojedynkę akurat tamtędy nie jechać (Ukraina, Rosja, Gruzja) Termin to ok. 30-07 - 20-08 (z jakimś, ale chyba niewielkim marginesem przesunięcia). Noclegi - gdzie można to namiot
Piast, pisałeś, że jechałeś przez Rosję. Na razie moje założenia to ją ominąć (ze względu na kłopoty wizowo-"organizacyjne") promem do Poti, ale jezeli nie miałeś kłopotów i nie odradzasz to wolałbym na kołach. Mapka oczywiście jest jak to się mówi zarysem wstępu do ogółu, a punkty nie koniecznie są noclegiem.

Siemka,

przez Rosję można spokojnie śmigać. Spotkałem tam bardzo pomocnych i życzliwych ludzi. W tym roku planuję Azję Centralną, więc jeszcze raz będę wracał przez Rosję i spróbuję przez Abchazję. Wizy nie są kłopotem, pośrednictwo załatwi wszystko. Jedyna rzecz, na którą warto zwrócić uwagę to kto jest wpisany jako właściciel pojazdu. Jeśli nie ty, to będą potrzebne upoważnienia z tłumaczeniem. Inaczej, na granicy mogą się czepiać.

Powodzenia

Piast

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36.