![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
W moto akcesoriach widziałem wczoraj numer 47 za 1200 z hakiem, więc może i 46 mają.
|
Cytat:
Nadal nie jestem pewny czy crossfire dadza rade w codziennym uzytkowaniu, znaczy czy ja dam :) Ta resta co podsyłacie z allegro to za miękka troche, chciałbym coś sztywniejszego. Axo jest za drogie w stosunku do sidi. Cytat:
|
Jeżeli chodzi o moto-akcesoria na Prymasa to mają ostatnią sztukę , czarne chyba właśnie 47 ale w wersji cross bez wymiennej podeszwy.
Michał, tak podeszwa wymienna jest tylko w wersji supermoto (łatwo wymienna bo odkręcana), ponoć do zwykłych crossfire-rów tez sprzedają podeszwy ale trzeba oddawać do szewca aby odpruł starą i wszył nową. Te podeszwy co pokazałem to oryginały Sidi (mają chyba nawet kilka modeli), chłopaki z Hondy mówili że nie ma żadnego problemu z kupieniem, jeżeli nie ma u importera to ciągną z Włoch. Czasami na alledrogo się pojawiają takie podeszwy ale częściej te supermoto, czerwone i widziałem też niebieskie. |
Cytat:
Może jednak adventury... |
Adventure w zaden sposb nie jest enduro, nie chronia przed zgniecieniem, zwichnieciem, sa za miekkie, gore oczywiscie robi robote. Jednak brak "kolnierza" pozwala sie wodzie wlac do srodka np: w trakcie sprawdznia brodu. Do tego skrzypia jak nieoliwiona furtka i podeszwa jest chu... jakosci. Mieszkajac w Irladni doceniam membrane, jednak na wyprawe wolabym inne, mysle o UFO -Hero, bo maja mambrane i sa sztywne, podeszwe z protektorem dorobie u swojego szewca.
|
Sidi nie skrzypią tylko jak są nowe, później słychać Cię z kilometra, większość modeli ma taką przypadłość.
|
Cytat:
http://stores.sportbiketrackgear.com...tail_3_600.jpg http://www.sidisport.com/eng/scheda.php?macro=2&id=28 w sumie system ten sam i cena też, ale to osobny model. ;) Z tego co widziałem to podeszwy kosztują ok.35ojro... :Sarcastic: Chyba wolałbym zwykłe Crossfire'y, tylko nie wiem czy jeżdżenie w tym po mieście to zdrowy pomysł. :rolleyes: |
A czy Crossfire maja jakas membrane?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |