![]() |
Cytat:
W naszej królowej przewody wklejone są do cewek i są jako takie nie wymienne - trzeba by je wywiercać z środka cewki zapłonowej - ale wklejenie nowego przewodu nie gwarantuje sukcesu . (przynajmniej taka konstrukcja jest w rd03/rd04) |
W 07 i 07a przewody są zalane w cewkach więc jak chcesz wymienić przewody to razem z cewkami w 07 cztery cewki jedna na każdą świece a 07a dwie cewki jedna na dwie świece , najpierw srawdziłbym to testerem wysokiego napięcia zanim dotchnoł bym się do przewodów - cewek ale mimo wszystko szukałbym nieszczelności kruciec - gaźnik takiego pęknięcia krućca prawie nie widać , dopiero po rozebraniu a przyokazji czyszczenia gaźnikó sprawdzić czy mębrany całe .
|
coś jest na rzeczy, na wolnych przygasa na jeden takt tak jakby się zapłon nie dokonał, tez bardziej jestem za mieszanką a nie zapłonem, ale czasu nie ma zajrzeć dopiero chyba jak się ozimni..... a serce boli
|
Sprawdź porządnie gaźniki + regulacja
|
sprawdzę jeszcze nie wiem jak ale sprawdzę :D
ps. Kazmirku, pamiętasz pytałem Cię o zawory kiedyś, zawziąłem się i zajrzałem i wygląda na to że w normie. Dzięki za chęci!!! |
Cytat:
Wczoraj założyłem nowy filtr - nie ten motocykl :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |