![]() |
nie wyświetlają się fotki
|
Poprawiłam :)
|
7 Załącznik(ów)
PS3 Mrówa nie ma rycha !!! ~ mam rycha ale było tak zimno....
O a ja wam nic nie powiem .... a zdj. wieczorem... Joker Żądzi :) PS Bardzo dzięki imra rewela i klimat b. weselny :) Ludź zajebiaszczy a brzuch boli do dziś ... Majki zapinaj :) Wieczny ssij kabana ! A Rambo maczał Rycha w kawie i mu spuchł...:lol19::haha2::haha2: |
i ja REDROBO (nowy na aprilii) dziekuje, glowa mnie tak napierd.... ze nie pamietam ze ten off wogole mial miejsce, ale moze sie odnajde na zdjeciach tej uciekajacej/prowadzacej grupy i moze sobie cos przypomne ;) cos mi sie wydaje ze obok podworka wlasnej szanownej babci w borkach przelatywalismy...
|
ja też dziękuję wszystkim za super impreze , towarzycho , dzidowanie , ekstra organizacje , miejscówe i takie tam inne fajne rzeczy :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::bow::bow::bow::bow::bow::D:D:D:D WZOROWA TRZODA , DZIDA I NAJEBKA !!!!!!!!!!!!!:dizzy::dizzy::dizzy::dizzy::dizzy:
W pracy patrzą na mnie jak na debila, bo cały czas sama do siebie sie smieje a pod stołem noga wciąż sama chodzi :D:D:D ....WEEEESEEELNY KLIIIMAT....ZARŻNIĘTA ŚWINIA....!!!!!:haha2::haha2: 1. Szczególne podziekowania dla Jurka i Majkiego za zmiane gumy (załatanie dętkigraniczyło z cudem) . I pobili my chyba rekord offa, na 500m trzy dziury i dwie gleby :haha2::haha2::haha2: 2. Mamba zapomniałaś podziekować mi za sciągnięcie gaci :haha2::haha2::haha2: ...ma ktoś fote ???? 3. Rambo będzie miał nowego avatara :haha2::haha2::haha2:... wieczorem wrzucam foty 4. Zginęła mi żółta reklamówa z przeciwdeszczówką i innymi rzeczami, dać znać jak się znajdzie:) |
Myślę, że parę osób dołączy się do podziękowań Mamby :D.
|
Aniu kochana - Tobą to się wieczorem policzę! Aaaa! Podziękujcie moim rodzicom, że zrobili taką dupę :haha2:
|
...... tak dla Tych co ich bolą gardziołka po nocynych spiewach i nie tylko http://www.youtube.com/watch?v=CwJNX4ST0dk
ps.mam panadol :) |
gorące dzięki za super imprezę:):)- było w pytę:) pzdr
|
Dojechani, ogrzani i wyspani...
Dziękujemy wszystkim (w szczególności organizatorom) za super imprezę, we:D wspaniałym miejscu i okolicach oraz za to, że nie spaliliście naszego motóra na stosie:bow::D Gerardowi i Kowalowi za profesjonalne zorganizowanie noclegu:Thumbs_Up: Dla ekipy on-off:D podziękowania za wspólne śmiganie po okolicach, Ashanti za cierpliwość i wytrwałość. Meldujemy się na wiosnę! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |