![]() |
Ja też zjechałem na bazę z 1,5godziny temu. Dziękuję za super traski.
Pozdrawiam. |
Już od prawie 2h jesteśmy u siebie - zaliczona duża pętla "po drodze" i pstrąg w Terce:D.
Zlot i wszystko dookoła super. Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas.:zdrufko: Ps. Dupy z parkingu przynieśliśmy w rękach :hehehe: Edit: Specjalne podziękowania dla Ryśka z Oświęcimia (outsider78) :bow:- bez jego pomocy nie dotarlibyśmy na zlot. |
SUPER,SUPER,SUPER impreza. Dzięki wszystkim.
|
Ja również bardzo za wszystko dziękuję :) A teraz spać ;)
|
Dzięki wszystkim za imprezkę. Wyjeździłem się na maxa. Trasa była fajna, urozmaicona. Pogoda nie zawiodła, mam na myśli błotko bez którego nie było by wielu ciekawych sytuacji :)
|
wczora wieczorem dotarłem z żaonką moją - dup nie mamy - są w sanatorium ....
nie miałem siły kompa odpalić ... ale esa wysłałem ... za rok sam będę !!!! |
Najbardziej będzie mi brakować dudnienia blaszanego mostu o poranku :lol8:
bardzo udana impreza,świetna atmosfera ,pozdrowienia dla wszystkich uczestników i podziękowania dla organizatorni :Thumbs_Up: |
Podziękowania dla organizatora i czarnuchów za bardzo fajny weekend.
Trasa prawie 300 km w terenie to jest killernia, impreza powinna nazywać się "rzeźnik party" :bow: ostatnie kilometry przed domem to jechałem na prawym półdupku, lewym półdupku, tyłem, siedziałem na plecach, stałem na rękach, siedziałem na szyi,biegłem za motorem , biegłem przed motorem.i jeszcze parę innych ciekawych pozycji ...dupa odpadła. PS.Blobie... pierwszy, zamawiam !!!:D |
Cytat:
|
Wspaniała impreza. Doskonała trasa - zróżnicowana i "dla każdego cos miłego" .
Podziekowania dla onaziatora... ups Organizatora !! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27. |