![]() |
cześć Lejdisy kochane,
fajnie widzieć, że zdominowanych przybywa :Thumbs_Up: wita i raduje sie i elutka na mysl, że się w tak pięknym składzie kiedys spotkamy :) :Sun: Tymczasem, namawiam Was na rozmówki i plotki w "garażu" bo jak dalej będziemy siedzieć w powitalni, to inne koleżanki pomyślą, że to miejsce tylko dla właścicielek małego NX'a :oldman:;) |
hejka po długim mileczeniu .....
no i w końcu stało się .... po długich namysłach rozsądek wygrał i zrezygnowałam z zakupu GS ....jak narazie na długie wyprawy muszą mi wystarczyć 3 kółka... ale jako że kupiliśmy synkowi ktm 125 to ktoś z nim musi jeździć na spacerki;) no i tak się stało że zostałam właścicielką hondy 125 cr 2005r ... teraz pozostaje tylko zaznajomić się ze sprzętem i w drogę na spotkanie z koleżankami z forum :at: pozdrawiam |
Można to potraktowac jako powitanie własciwe... bo godzinę temu mój związek z Dominatorem został zalegalizowany przez Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego.
Za pierwszym podejściem :-) Jeszcze w to nie wierzę :-) Czad!!!! |
:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Niech Ci teraz Dominek posłusznym będzie :D |
Jeszcze raz gratuluję :)
|
Baśka GRATULACJE!!!!
mistrzem i dowodem w jednym ciele jesteś, że MARZENIA się SPEŁNIAJĄ!!!!! |
Oj spełniają.. spełniają...
A jedne marzenia generują kolejne... I dobrze! Wszystko przede mną. Dzięki dziołchy za gratulacje :-) |
Gratki !!!!!!!!!! :D
Pojeździmy może coś w weekend :) :Thumbs_Up: |
Ba, pewnie, że pojeździmy :) Czekam!
Zostało mi jeszcze około 2 tygodnie jazdy z dodatkową dawką adrenaliny :) |
no i żeśmy się nie spotkały. a było tak blisko. ech....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |