![]() |
Zatem dzień dobry!
W wigilię Wigilii będziem kontynuić. Muszę się przekopać przez treści, by wiedzieć co i jak zmyślać. Dlaczego? Wczoraj zadzwonił do mnie Wąski i złożył spóźnione życzenia imieninowe. Zadzwonił też Karpiu i mówi: - Wcale nie żałuję. ?? - Że zapomniałem o twoich imieninach. :) Tak moi drodzy i tani. Za mało tu odsłon. Zdecydowanie za mało! |
Taaa jest,
Szefie Kolumny Transportowej! https://africatwin.com.pl/showpost.p...&postcount=240 Walczymy o pół miliona! Zatem do roboty... ...muszę jechać. P.S. Za tydzień, jak 8 lat temu - wybieg na stadion, na zapleczu Olivia Tower. Rany Julek... co to było dla mnie. Poproszę Strażnika Domowego (jak wtedy 31.12) by uwieczniła to w kilku kadrach albo lepiej... filmie. Tak wtedy zaczęła się fizycznie moja przygoda ze Szlakiem Grąbczewskiego. Zacząłem ją specjalnie dnia ostatniego Roku Pańskiego 2017. Po to, by w Nowy Rok wejść już w ogniu przygotowań. Po powrocie z roboty idę do piwnicy szukać raków, i w ogóle, pozostałego szpeju. Kyrie elejzon... co ja robię?! |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |