![]() |
10 Załącznik(ów)
Warszawscy trzodownicy też dotarli, powrót był cacy. :D :Thumbs_Up:
Co do rajdu to było przezajebiaszczo, po prostu idealnie: ludzie, pogoda, offik, impra...superowo.:drif: Ludziów jak mrówków, okolicę przeoralismy nieźle, niektóre odcinki po 5razy przejeżdżane, ale było warto.:D Wieczny, Rambo i Mrówa, wielkie dzięki za wyprawę tam i z powrotem. Jesteście pojebani! :D :bow: :at: Podlasiakom dzięki za onanizację, a reszcie za wspólna latanie (szczególnie Oli, Jurkowi, Lepiemu, Bartimowi, Babie :) ) |
No dźgane było należycie :).
Niedoszły. :D |
Impreza była super :D Dzięki wszystkim za wspólną zabawe, już czekam następnego rajdu. Jak wracałem to trochę zbładziłem i pojeździłem po puszczy augustowskiej :)
|
Ja też dziękuje Wszystkim za wspaniałą imprezkę :bow:
ps. 2 żołądź :D |
Zawartość Offa w offie przekroczyła moje najśmielsze oczekiwania. Piękne okoliczności przyrody i wspaniała pogoda a wszystko okraszone doborowym towarzystwem. Cóż więcej wymagać od jesiennego weekendu? Jestem megazadowolony. Pozdrawiam całą ekipę.:lc8:
|
Siemacie.
Bardzo nam miło czytać takie słowa. poimprezowe znaleziska: mam mały kluczyk z napisem ZADI. w mojej budzie ktoś zostawił białą szmacianą torbę z bielizną- jest u mnie jeżeli komuś coś brakuje to pisać śmiało. walet żołędź |
as karo i pokazujesz rycha Wasil !! :haha2::haha2::haha2:
|
Melduję, że żyję:dizzy: Po godzinie leżenia w wannie i 15 godzinach spania bez gadania z boku i rambąków (!) obudziłam się i stwierdzam, że oprócz bólu gardła nic mi nie dolega. Zdjęcia (przeważnie Mrówy i Ramba :haha2:) będą wieczorem, bo teraz czas na pracę.
Ale wszystkim wielkie dzięki za zabawę :bow: Jesteście wielcy! :bow: Ps.1. Kowal - nie ma za co! I zapraszam, zapraszam:) Ps.2. Ashanti - przepraszam, że on zmienił się off :haha2: Cebule to jednak sprzęty uniwersalne ;) Ps.3. Rambo - nic nie wiem na temat rycha Mrówy! Poza tym - mrówki mają rycha? :haha2: Ps.4. Mrówa - mogę, mogę, mogę??? Film z dupą jest :Thumbs_Up: Jeszcze raz dzięki! :) |
Jak już doszłam do siebie to i ja coś napiszę :) Myślę,ze ja to powinnam podziękować Szymonowi BBI, ze mnie zapoznał z tak fantastycznymi ludźmi jak wy (ale to zrobię osobiście :D), spotkanie z Wami naładowuje akumulatory na całą zimę!! Super,że byliście, że spanie "na śledzia" Wam nie przeszkadzało i że podoba Wam się nasze Podlasie :D!!! Wrzucam trochę dużo ( nie umiem dokonać selekcji bo wsie fajne)fotek!
http://picasaweb.google.com/Covax198...acma-f3-L97QE# I idę na kawę do Wasila trochę powspominać, bo jakoś ciężko wrócić do rzeczywistości po takim weekendzie !!!! P.S. Rambo ale masz fajny kask :haha2: |
Zapomniałam - dwójka żołądź!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |