![]() |
Mówiłem, że będzie lepiej i więcej niż w 2006r.
Dzida...tszoda...najepka Tak trzymać |
Kuna a można przyjechać tak z podpierdułki bez zapowiedzi? Bo po prostu nie wiem czy dotrę.... Pompa paliwa coś mi strajkuje....:mur:
|
Cytat:
|
dokładnie wywal i podłącz przewody omijając ją. Tankuj co 100km co by nie mieć niespodzianek, a co najważniejsze zapisz się i przelej kasiorkę do jutra bo zamykają listę.
Ja dwa lata temu przyjechałem bez pompy na zakończenie. Ty masz ten komfort, że możesz się przygotować w domu, a ja kombinowałem po drodze w Zgierzu przy torowisku :) |
tak...!!! Pie.....ić pompy paliwa...!!! :oldman::chleje:
|
Przejechalem pare tysiecy kilo bez pompy, polecam ;)
|
fuck !!!! Jak komuś zmienią się plany i nie będzie mógł przyjechać to chętnie odkupię wariant A,B lub C
|
Cytat:
Trzysta osob, jak sie bede chcial z kazdym napic tak symbolicznie, czyli kileiszek 20g to czyni niebagatelny zupelnie litraz... W zwiazku z tym nie jade na off, nie jade na on, nie rozbijam namiotu i nie zmieniam opon. |
Cytat:
Proponuję zamówienie zbiorcze w osiedlowym sklepie. A co tam, w dupie ze sklepem. Zamówienie w Makro lub Selgrosie. ;) |
Punkty zbierałem
dzieci pilnowałem po bułki chodziłem codziennie się myłem alkoholu nie piłem na motor nie siadałem 3 dni luzu chciałem by oddechu złapać gałęźmi podrapać komuś w ryja strzelić piwem się podzielić lub w ryja zarobić rankiem gwoździa dobić z wydechu postrzelać ........... a tu wszystko huj ......kiła ......mogiła ;D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |