![]() |
Przepraszam ze dopiero teraz, ale wczoraj nie miałem dostępu do internetu. Planowałem wyjechać w piątek po południu, niestety sprawy zawodowe zmusiły mnie do zmiany planów i w weekend przyjemności musze odłozyć na bok. W związku z tym zapraszam do wolnego miejsca w pokoju z łazienką.
Bawcie się dobrze i bezpiecznie... |
Dziwny to dla nas czas, bardzo przykry lecz nie napisać nic o Tyrawie nie wypada. Było super. Dziękuje.
|
Dotarliśmy szczęśliwie. Dziękujemy Maćkowi za organizację i wszystkim przybyłym za rodzinną, afrykańską atmosferę.
|
Ja też już w domku. Wielkie podziękowania onanizatorowi .. ptfu tzn. organizatorowi :D za wspaniałą imprezę.
|
Laska i Chinol w Poznaniu. Felek, dawaj zdjęcia :)
Było, jak to mówią niektórzy forumowicze, w cipkę. pozdr, laska |
Dotarliśmy z żoną do domu. Po drodze było trochę "atrakcji" z zapowietrzonym hamulcem, ale ostatecznie dotarliśmy w całości. Wielkie dzięki dla wielkiego człowieka za super imprezę :D
|
Ja też dotarłem do chałupy, wyjechałem jako jeden z ostatnich i ośrodek stał na swoim miejscu, więc jak coś to nie nasza wina. ;)
Dzięki za onanizację, towarzystwo i błoto. Było zacnie. :D |
Felek, czy nietoperek się już obudził? :)
Dzięks Łorganizatorowi - było zajebiaszczo. ps Myślałem, że mam super wygodne siedzenie po ostatniej przeróbce, ale niestety -śpię dzisiaj na brzuchu:D |
My też już w domku, najeździliśmy się fest, było super. Dzięki, czekamy na następną edycję.
P.S. Młody zostawił bluzę pod wiatą, przy ognisku. Czarna z kapturem z jakimiś czachami. Jakby ktoś znalazł to będziemy wdzięczni za info. |
Feleh z Mirelką do domów właśnie dotarli. Zdjęcie później, teraz spać. Słowa uznania dla Bloba i zespołu , a wszystkim za wspaniałą atmosferę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |