![]() |
Ładnie się tak koledze wcinać w temat...?
|
Cytat:
|
no i w ryja oczywiście się należy...
a Wieczny oczywiście znowu ma piwo ;) ja po raz pierwszy tutaj od dłuugiego czasu. serio - jak kto chce niech robi. żeby zrobić tak jak jest robione to trza się narobić. można pewnie prościej tylko ... ludzie nie chcą prościej. bo ma być profi i jak najtaniej - i żeby było na już. z tym ostatnim to już w ogóle jest najciężej. na dniach uaktualnię wątek to będzie o tym co i jak teraz jest robione - od pierwszego postu upłynęło tyle czasu, że to co w tej chwili jest w sprzedaży to już zupełnie inna bajka. in plus ma sie rozumieć. jeśli ktoś zamówił a czekał długo - przepraszam. roboty jest dużo a rzeczy jak uwalone komponenty nie są ode mnie zależne. to się po prostu zdarza i wpływa póżniej na czas realizacji zamówień mimo mych najszczerszych chęci. idzie jednak ku lepszemu. zdrowia matjas |
Matjas czy jest jeszcze możliwość zakupienia "olejarki"? Jaki jest aktualny koszt i terminy?
|
Matjasku, ja też bym się pisał, 2 sztuki to już prawie hurt, uruchamiaj fabryke ;)
|
pisać na priv lub na maila ze strony www: office@motooiler.pl
tutaj niestety rzadko zaglądam. matjas |
Cytat:
Zamawiałem u Ciebie 30.04.2010 r. Cytat:
Pozdrawiam |
Matjas odpowiedz proszę na priva.
|
jush. po całym tygodniu roboty w końcu wekend.
nawet mi się już na moto nie chce... tak d..ę obiłem w ub weekend ;) m |
Potwierdzam dupę odbił, dajmy mu teraz spokojnie poobijać kolana przy zabawie z małym matiasem
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:09. |