![]() |
Podziękowania dla Mamby za trasę krajoznawczą. :bow:
Już dziś chciałbym zapisać się na następną edycję odkrywania Podlasia. :) |
No i ja również Dziękuję za ibitną imprezę,wspaniałą trzodę:) no i oczywiście za uznanie mojej gleby jako wyjątkowej:bow:czuje sie zaszczycony:) Raz jeszcze Dziękówa i do NASTĘPNEGO!!!
p.s. jadło było w pytę:D |
Dziękujemy za piękne 2 dni. Było cudnie, dzięki Wam Podlasiaki Kochane. Weselny klimat nie do pobicia:) Okolice do dzidowania macie boskie - szczerze, ale tak pozytywnie, zazdroszczę. Dziś "grupa krzaczorowa" skończyła jazdę o 16 - trochę nam się przedłużyły te dwie godziny... przez bagnicha. Nad ranem pewnie byśmy przmknęli po lodzie:-) Ale byliśmy już po odwiliży. Doznania w pokoju nad bawialnią - niezapomniane. Pewnie nikt by nie pomyślał, że 16 osób może tam całkiem wyfodnie spać, a jednak. Dawno tak się dobrze nie bawiłam.
Dziękujemy. Ola i Jurek |
Melduje się ekipa z zielono-niebieskiego dżipa. Dziękujemy organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspaniały weekend. W załączeniu zdjęcia
http://picasaweb.google.com/nekomanachi666/Rajd02# |
Wielka dziękówa dla organizatorów i szanownej trzody za wspólne dzidowanie. :at:
|
Ode mnie również pełen szacunek za organizację i miłą imprezę,
Do następnego :-) |
1 Załącznik(ów)
Droga do Warszawy zajęła nam 8 godzin. Rambąk prowadził skrótami :D. O godzinie 12 przekroczyliśmy granice:
Załącznik 15370 :D. Bawić się w Waszym towarzystwie to nieopisana radocha z zakwasami mięśni brzucha od śmiechu :). Mrówa nie ma rycha!! |
16 Załącznik(ów)
A to macie z życia czarnuchów
|
dwójka żołądź ponad wszystko :haha2::haha2::haha2:
Padam na ryj, nie wiem czy bardziej jestem zjebany od dzidowania czy od śmiania :D:D:D W drodze powrotnej nie omal nie doszło do wypadku, Mrówa walił takie rambąki że prawie zginąłem że śmiechu :haha2::haha2::haha2: http://www.youtube.com/watch?v=zrkZPWRHNDM Wieeeeelki Szacun dla moich ziomów i ziomalek z ekipy z Podlasia. Organizatorzy zlotów mogą się od od Was uczyć jak robić dobrą pozytywną tszodę :D Wielki Szacun i pokażcie Rycha :dizzy::dizzy::dizzy::haha2::haha2::haha2::haha2: PS: Mrówa widziałem lewy profil twojej wątroby, zgłoś się z tym do lekarza :D :D :D PS2. Majki i Mrówa dawajcie kuwa foty albo pokażcie dupe :D PS3 Mrówa nie ma rycha !!! Dzięki Mamba za info !! :D :D :D |
Inowrocław również melduje przybycie na Kujawy ;)
Wielkie dzięki za ogranizacje, dzidowanie, możliwość poznania Was wszystkich :) Było super. Już zapisuje się na kolejny rajd:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:27. |