![]() |
4 Załącznik(ów)
widze, ze barbara sie nie chwali wiec ja pozwole sobie wrzucic kilka fotek. korba zwyciezyla - jeszcze przed zdaniem egzaminu na pelnym nielegalu pierwsze 50 km po drogach podkarpacia ;)
|
Widzialam juz zdjecia. Para idealna!
|
extra!!!!!!!!!!!:at: Baśka uważaj, bo ten Domin to niezły obieżyświat!!!
|
Ha ha ha wchodzę sobie na forum po dość długiej przerwie i co widzę????
Dzięki Szynszyll, że pochwaliłeś się za mnie :-) Wczoraj był drugi raz ( w dodatku Szynszyll i Rambo wypuścili mnie po nocy główną drogą do domu :-)) a jutro kolejna randka z Dominem :-) Egzamin szykuje mi się na początek sierpnia, jak narazie pozostają boczne podkarpackie dróżki. A kilometrów było 62 :-) Wpadłam po uszy!!!! |
A tyle stresu było... Basiu - jestem z Ciebie dumna :D A w sierpniu dawaj na Podlasie!
|
Sama też jestem z siebie dumna. Wczoraj mieliśmy z Dominem SPA - czyli kurację błotem, włącznie z tarzaniem :)
120 km po lasach. Wszystko mnie boli. A szczęsliwa jestem jak nigdy w życiu :-) |
A już słyszałam o Twoich wyczynach i o tym, że coraz lepiej sobie radzisz :D
|
Z każdym kilometrem uczę się czegoś nowego...
Trasy które dla normalnego człowieka mają 25km u mnie wzrastają do 70 :-) Jak wszystko dobrze pojdzie to możeeee we wrześniu pojadę... na Krym :) |
Cytat:
:Thumbs_Up: To świetny pomysł, będę trzymać kciuki za realizację !!! |
Gratuluję i zazdroszczę:) też się przymierzam do Małego. Nie jest łatwo go upolować ale pomaga mi starszy brat:) i jak już znajdziemy (i się nauczymy jeździć :)) to z drugim bratem odwiedzimy naszą kuzynkę Czarną Mambę na dalekim wschodzie :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |