![]() |
Brawo! Może na kolejne okrągłe urodziny zamiast moto na dalsze wyjazdy kupię sobie triala... Hmmm motywujecie.
Kto da mi się karnac na Mazowszu czymś takim? Pzdr Qter Wysłane z mojego MAR-LX1B przy użyciu Tapatalka |
Strobus, wołajo cie. :D
Qter, jak się szwędasz po świętokrzyskim to fpadaj. |
Cytat:
Niestety im dalej tym okazuje się, że to początki początków, a jeszcze dalej że nawet nie początek początków. Trudno to przychodzi, pewnie też kwestia wieku i blokad w głowie. Dwa razy mi się zdarzyło w złości - że coś nie wychodzi -wrzeszczeć w niebo, aż dzieciaki uciekły... :D |
No, chyba musimy zrobić meeting Jura 2. Daleko nie masz.
|
Cytat:
|
Tak, dokładnie.
|
Cytat:
@Sierdiukov po obejrzeniu filmiku nr 2 mam małą podpowiedź: jak już się wybijesz przednim kołem nad przeszkodę to postaraj się odciążyć tylne koło. Technika bunny hop. Zdrowia |
Cytat:
Plan jest na najbliższy czas taki, żeby właśnie ogarnąć bunny hop. Nawet taki zwykły, na płaskim. Zrozumiałem, że to taki rodzaj podstawowej techniki jak stójka. Są techniki, od których zaczynają się potem progresy w różnych kierunkach. Jak załapie się te kluczowe techniki, nagle otwierają się nowe możliwości. |
Buny hop pozwala np na przejechanie mokrego drzewa pod kątem (nie prostopadle), rów bezpieczniej przeskoczyć.
|
Cytat:
Polecam dociekliwym jego kanał - jak krowie na rowie: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |