![]() |
Cytat:
W dół tylko w offie zrzucam bez sprzęgła i to tylko w sytuacjach podbramkowych. |
U mnie po 27tyś. stwierdzam, że się afra dotarła(może ja się z nią dotarłem) i nie zdarzają mi się już miedzy luzy, wcześniej pomiędzy 3. a 4.(biegi zmieniam ze sprzęgłem).
Za to kosz sprzęgłowy jakby głośniej szumiał. Podobno świetnym sposobem na szumiący kosz jest wyciągnięcie DB killerów;) |
Cytat:
Dziala na bank :Thumbs_Up: :D |
No i znowu udowodniona została zajebistość Afryczki w myśl prawa Murphyego o najsłabszym ogniwie.
W innym wątku pisałem o wadliwym absie w postaci migającej lampki bez żadnego schematu. W ramach gwarancji dostałem 2 nowiusieńkie czujniki abs i już prawie nowy licznik....... i teraz Murphy. Za to idiotyczne mruganie i masę błędów w komputerze odpowiedzialna była nie do końca wpięta wtyczka, do której w Hondzie Plaza podłączali mi navi Garmina, a że ta wtyczka biegnie blisko obudowy lewego filtra powietrza, to przy kolejnym serwisie i wymianie filtra pewnie się obluzowala na tyle, ze raz kontaktowała, a raz nie i dawała sygnały odbierane jako błąd abs. Czyli błąd ludzki głupota kompa to czytania błędów i zajebistość Hondy, która się nie psuje |
Na szumiący kosz polecam ceramizer firmy liqy molly, wycisza i to znacząco.
|
Cytat:
|
Wtyczka/kostka a ch... wie, stamtąd garmin ciągnie prąd
|
Jaki to serwis Arher ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Krakow na UL Kapelanka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |