![]() |
|
Cytat:
|
prawdziwe auto musi miec werslake z przodu jak i z tyłu :D
|
Cytat:
Enduro nie peka ;-) |
Ja od dawna nie mam gmoli, gleby nie tylko parkingówki a plastiki całe ;)
|
Nie wiem, ja dzięki gmolom mam kilka lusterek zaoszczędzonych i plastików.
Z drugiej strony, gdyby gmole były obligatoryjne to był w wersji podstawowej lub adventure . Z trzeciej strony: jeśli uważasz, ze gmole sa zbędne, to dlaczego je montują na te wszystkie "eLki" ? :D |
elki montują, bo kto chciałby wsiąść na obity motocykl, poza tym policja zatrzymałaby zraz dowód jakby cos było popękane... A wlasciciel muysialby co krakse wymieniac elementy które tanie nie sa
|
Jak byście mieli jakiegoś 990 adv z polecenia to proszę o jakieś info. Zwykła wersja, bo chciał bym ABS. Rocznik raczej drugorzędny, stan i przebieg ważniejszy. Z powodu cen raczej z początku produkcji 990, ale przemyślę wszystkie propozycje ;)
|
Cytat:
W LC8 są średnio przydatne, bo nie ma ani cycków ani kruchych plastików dlatego jak kto za wiele nie lata po czarnym a głównie off to lepiej mieć lżejsze moto. Jarek... :) dobry pomysł... :) nie wiem ile masz wzrostu, Pamiętaj że dla wysokich niski kat, to tak słabo się.nadaje... a i ABS w terenie tylko wpienia... |
Oj przepraszam, ja mam afryke i nie mam gmoli :) ze poleciałem po kateemowu i zrobiłem mega grube boczki z laminatu. Odbieraja bez problemy upadki w terenie i szlifa na asfalcie też bez problemu przeżyły. :) Kto chce? ;)
|
Dzięki gmolom jest za co wyciągać z błota
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |
|