![]() |
Maciek przecież wiesz ze żartowałem , jak chcesz to wezmę Ci 6006 starte na kwadrat w środku jeszcze trochę zostało,pewnie będą lepsze niż szosowe a te 200km dadzą rade zawsze można upuścić i będą bokami robić ,mówisz i masz tyle ze ja będe późnym wieczorem na mecie a to już może być problem ze zmianą-nie chodzi o czas zmiany:):):)
|
A możeby tak określic konkretnie warunki zmiany takiej gumy. Zrobić z tego taką konkurencje na spotach AT. Coś jak wolna jazda albo beczko pchanie. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
to ze trzy wiadra :) |
Ja wymiękam i zakładam w końcu kostki: TKC i E09 :)
|
Cytat:
|
W związku z tragicznym wydarzeniem które dotkneło wielu z nas osobiście i pośrednio.
Drodzy koledzy i koleżanki wiem i rozumiem co się stało niestety jak organizatorowi wypada napisać, że wiemy i pamiętamy a na imprezę zapraszamy "nich siądzie i jedzie nich z nami popije a rano wstaniemy do siebie wracamy", jakąś decyzje zapadły ja wasze pieniądze miałem i przelałem na poczet hotelu i jedzenia(a to zobowiązuje mnie). Zatem kto nie będzie miał ochoty to zostaje w domu, kto będzie miał tą ochotę to wpada jeździ pije i wspomina. Proszę tylko o kontakt te osoby które nie przyjadą. W drogę.... Sorki ale jakoś texty się nie kleją a napewno nie chcą urazić. SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ. |
Prawdopodobnie dzisiaj jestem ostatni raz przed kompem i nie bendę miał okazji nic tu nagryzmolić.
Życzę wszystkim spokojnego dojazdu oraz wiadra Pb95. Narazie nie leje a lało 4 dni i teren jest nasiąknięty gdzieniegdzie zalany w piździec. Jedziecie z bardzo daleka i jeszcze raz proszę jak matka bądźcie czujni. Widzimy się na miejscu w Tyrawie Solnej. Kontakt do mnie macie jak nie odbieram to znaczy testuję ogumienie na motorynce i piszcie sms-y. Pozdrawia sprawca całego zamieszania Maciek. |
Kto leci od strony Krakowa w godzinach przed poludniowych(11-13) do Tyrawy? Chętnie się podłączę... :-)))
|
Puszku, ja lecę z moją lubą z Tychów. Trasa praktycznie obojętna, byle nie E4.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |