Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   TYRAWA SOLNA-czyli SZUTER PARTY II (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6702)

wolly 26.07.2010 18:47

Maciek przecież wiesz ze żartowałem , jak chcesz to wezmę Ci 6006 starte na kwadrat w środku jeszcze trochę zostało,pewnie będą lepsze niż szosowe a te 200km dadzą rade zawsze można upuścić i będą bokami robić ,mówisz i masz tyle ze ja będe późnym wieczorem na mecie a to już może być problem ze zmianą-nie chodzi o czas zmiany:):):)

felkowski 26.07.2010 18:59

A możeby tak określic konkretnie warunki zmiany takiej gumy. Zrobić z tego taką konkurencje na spotach AT. Coś jak wolna jazda albo beczko pchanie. :D

Gawron 27.07.2010 07:09

Cytat:

Napisał BLOB (Post 125116)
Jak poleje jeszcze ze dwa dni przed imprezą to łoloBogaMatkoBosko.

Rozumiem, ze jak na Anakach to mam sobie wiecej wodki na sobote kupic? :D

puntek 27.07.2010 07:22

Cytat:

Napisał Gawron (Post 125351)
Rozumiem, ze jak na Anakach to mam sobie wiecej wodki na sobote kupic? :D

na anakach ?
to ze trzy wiadra :)

majki 27.07.2010 07:54

Ja wymiękam i zakładam w końcu kostki: TKC i E09 :)

Gawron 27.07.2010 08:27

Cytat:

Napisał majki (Post 125360)
Ja wymiękam i zakładam w końcu kostki: TKC i E09 :)

Nie, nie Kolego! To ja wymiekam i kupuje wodke! Ty jestes Twardzielem przez duze 'T'! :D

BLOB 27.07.2010 08:39

W związku z tragicznym wydarzeniem które dotkneło wielu z nas osobiście i pośrednio.
Drodzy koledzy i koleżanki wiem i rozumiem co się stało niestety jak organizatorowi wypada napisać, że wiemy i pamiętamy a na imprezę zapraszamy "nich siądzie i jedzie nich z nami popije a rano wstaniemy do siebie wracamy", jakąś decyzje zapadły ja wasze pieniądze miałem i przelałem na poczet hotelu i jedzenia(a to zobowiązuje mnie).
Zatem kto nie będzie miał ochoty to zostaje w domu, kto będzie miał tą ochotę to wpada jeździ pije i wspomina.
Proszę tylko o kontakt te osoby które nie przyjadą.
W drogę....

Sorki ale jakoś texty się nie kleją a napewno nie chcą urazić.

SPOTKANIE ODBĘDZIE SIĘ.

BLOB 28.07.2010 23:06

Prawdopodobnie dzisiaj jestem ostatni raz przed kompem i nie bendę miał okazji nic tu nagryzmolić.
Życzę wszystkim spokojnego dojazdu oraz wiadra Pb95.
Narazie nie leje a lało 4 dni i teren jest nasiąknięty gdzieniegdzie zalany w piździec.
Jedziecie z bardzo daleka i jeszcze raz proszę jak matka bądźcie czujni.
Widzimy się na miejscu w Tyrawie Solnej.
Kontakt do mnie macie jak nie odbieram to znaczy testuję ogumienie na motorynce i piszcie sms-y.
Pozdrawia sprawca całego zamieszania Maciek.

puszek 29.07.2010 08:36

Kto leci od strony Krakowa w godzinach przed poludniowych(11-13) do Tyrawy? Chętnie się podłączę... :-)))

yonec 29.07.2010 11:35

Puszku, ja lecę z moją lubą z Tychów. Trasa praktycznie obojętna, byle nie E4.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31.