![]() |
Cytat:
|
Fotorelacja pt. Jak zZIPować Dominatora :-)
|
tutaj krok po kroku jak Szynszyl rozdemontował całkiem dobrego DOminatora :)
https://picasaweb.google.com/windsur...inatoraWSwiat# |
Gratuluję!!!
Choć często śmigałam w towarzystwie TWOJEGO Dominatorka to nie zdawałam sobie sprawy że potrafi się tak składać :) :dizzy: Gratuluję i pewnie będziesz miała często taki mega pozytywny stan ducha z tym sprzętem!!! ;) Bezpiecznego śmigania !!! :lc8: |
Megi -> więcej fotek wysłalam Ci na maila.
Dominatorek w bagażniku zachowywał się spokojnie, grzeczny chłopak z niego. A Żaboraba w drodze powrotnej mocy jakiejś dostała, albo się popisywała bo zazdrosna była albo dodatkowe konie na pokładzie zrobiły swoje ;-) Dona -> Dzięki, ja już wiem, że to będzie bardzo radosna znajomość. Coś co w tak abstrakcyjny, szalony i fantastyczny sposób się zaczęło może przynosić tylko uśmiech i szczęście :) Jak już się nawzajem troszeczkę z Dominatorkiem oswoimy to zapraszam w Bieszczady! |
Takiego sposobu transportu motocykla jeszcze nie widziałem wcześniej :) ... Transformers jakiś?
|
Jak się chce to się da - nawet przetransportować Dominatora w Lanosie z Gdyni do Rzeszowa :) A co! Ułańska fantazja i determinacja :)
|
Szynszyl- mam do przywiezienia Kraza z Władywostoku- zmieści się do Cieniasa ?
|
Witam szanowne grono Lejdisek.
Mam na imię Ania i dzisiaj po raz pierwszy miałam jazdy na motocyklu. Pierwsza jazda, pierwszy upadek, pierwsze obtarcie ... a ja jestem szczęśliwa jak nigdy :D Mam nadzieję, ze już niedługo ukończę kurs i wraz z moim dominatorkiem ( tak! czytając wasze opinie, doszłam do wniosku, że moim pierwszym będzie dominator :D ) dołączę do waszego grona. Pozdrawiam |
Witamy Aniu w naszym gronie i życzymy powodzenia !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |