![]() |
Ok, przebrnąłem przez wątek.
Mam pytanie. Jaki będzie wymiar rury/dolotu do rd07..? Czy Ty Matjas w swoim zamówieniu tych że dolotów, uwzględniasz podgięcie rury..? czy będa proste.. Pozdro 750v |
Domyślam się, że teraz będzie za ciasno. Pisałem o tulejce dystansowej na śrubie i jak będzie trzeba to się trochę opuści mocowanie. Ja założę wahacz z powrotem, to na sucho posprawdzam czy wadzi i kiedy.
BTW. Wietszny, jak tam boczki od TA?? |
Mam niedługo dostać to zobaczę :).
|
matjas , wiadomo już cos może o tych łącznikch - czy będą, kiedy i ile (mniej wiecej) kasy szykować?
Tak mniej wiecej pytam - chce wiedzec czy mam sam coś kombinować czy coś tam bedziesz załatwiać? |
Zima potrzyma jeszcze ze 3 tygodnie. Mamy czas.
Boczki z TA nie pasujo :). Będę patentował. Ale to tylko kwestia mocowań. Na oko robi się węziej, no i wydech po kateemowemu da się poprowadzić. |
Eltech ma spoko giętare, ale nie che robić tak jak ostatnio z redziowym, tzn rura na fi-50m odpada. Uszczelnić ją portkami to rzeźba. Musi być węższa. Powiedzmy chociaż tak fi-46. Na portki na zewnątrz plus jakaś tulejka, a w wydech do wewnątrz plus jakas tulejka. Ale mówię od razu żem laik i tylko tak gaworze :)
|
A ile taka rurka pogięta i zwężona powinna kosztować?
W poniedziałek będę gadał z jednym gościem i nie wiem o jakich kwotach mówić. |
Pojedynczy egzemplarz to zależy od humoru, ale jakby zrobić duże zamówienie na rurke i gięcie, to może w 50zł by sie czowiek zmieścił
|
Cytat:
|
W Sosnowcu ktos, gdzies, jakos robi ale cenowo bez rerwelacji 200,- (min) trzeba dac :/
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |