![]() |
Dajmy dziewczynom zarobic,a my sie posmiejemy:D
|
Może niech jacyś medalikarze zobaczą czy warto licytować... chyba nikt by nie chciał posiąść bitej sztuki o niepewnej historii i zaniżonym roczniku
|
Risik-fizyk,no risk no fun.Ile mam jeszcz przytaczac.Mutt,a ja juz wypilem wszystko co mialem,wiec moze dlatego tak mna nosi;)
|
który to JANUSZPOT ? ... :-)
|
za 3 sztuki to nie jest zła cena........... a moze zamówienie zbiorcze;-))))
|
Caly czs o tym mowie:drif:
|
Ładowarka automatyczna i apteczka
4 Załącznik(ów)
W lidlu - cena niezła, wykonanie też, działanie - niewiadome. Produkt niemiecki, wykonany w azji :D
Film http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_15823.htm |
Kupiłem tą ładowarkę i narazie działa (raz użyta :)) Ale na allegro sprzedają te same (chyba się teraz inaczej nazywają) i to drożej - tyle że wyglądają na ponaprawowe. I dużo tego mają...
Ale co tam - gwarancja jest, a jak ma się zepsuć to szybko padnie:) Poza tym ktoś już na forum używa toto chyba od dłuższego czasu to może napisać co nieco? |
Ja używam i działa bez problemu (mam akumulator 12V\16Ah). Po naładowaniu, sam przechodzi w "stan podtrzymywania", więc nie trzeba się martwić, że przeładujesz aku. Ma też ładowanie impulsowe, co podobno przydaje się przy starych i mocno rozładowanych akumulatorach.
W Lidlu oferują tą ładowarkę od ok. 2 lat (z przerwami i w różnych kolorach;)). Znajomi z forum Shadow.org też sobie chwalą. A na allegro to podobno wystawia ktoś, co ma dojścia w Lidlu i sprzedaje to, czego ludzie nie wykupili. A klienci potrafią nieraz nieźle zdezelować taki sprzęt na wystawie, przynajmniej wizualnie :mur: |
Kolega ma z allegro i też nie narzeka. Ale tu taniej, nowa i 3 lata gwarancji. Polecam filmik - mówi wsio o niej.:Thumbs_Up: Podłącze do nowego aku jaki mam i dam znać co z nią się dzieje. Brakuje tylko gniazda motocyklowego, ale można dorobić.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |