![]() |
Jagna, no co¶ Ty, to my Tobie dziękujemy pracusiu:bow:
Cieszę się, że wreszcie się znamy, no i szyj różow± kiecę, bo nie raz będzie Ci potrzebna:haha2::haha2::haha2: |
Cytat:
Jagna, super było cię spotkać, :) tańczyć w deszczu, :D pokonywać razem zakręty ... przejażdżka i traska była supper :bow: ... dziewczyno wymiatasz :at: Na pewno trzeba co¶ Lejdisowego zorganizować, a spudniczkę to i ja zamawiam. Roomyanek po prosu "bosko" w kiecce wygl±dała :D |
Ruda Ba¶ka powitać was chciała... :)
Całkiem nówka tutaj jestem :) Trochę kilometrów jako plecaczek przejechane, skrawek ¶wiata zobaczony... ale przyszła pora na własne moto... decyzja zapadła równe 4 tygodnie temu... i tak się rozpędziłam, że jestem już w połowie kursu kat A a w najbliższy (jeszcze cholerne 3 dni) weekend jadę po już prawie mojego Dominatorka - z Rzeszowa do Gdańska - bagatela :) I nie ma inne opcji jak ta że jeszcze w tym roku swój pierwszy sezon rozpocznę :) Byle do przodu! Liczę na Wasze wsparcie!!! :D |
nie chwalac sie jam to sprawil... a przynajmniej za akuszera robie. bedzie z Barbary pozytek bo niezamierza dorastac w najblizszym czasie ;)
|
Tak szynszylku ty¶ to sprawił... a w nagrodę będziesz musiał wytrzymac ze mn± jakies 20 godzin w żaborabie :)
PS Co to znaczy dorastać? :-) |
Basia wstaw tu zdjęcie Dominka w Żarorabie! Koniecznie! :)
|
Basia, pewnie regeneruje siły po wyprawie nad morze... powiem tylko WIELKI SZACUN dla koleżanki za determinacje !!!!
Lejdisy Ba¶ka nadjeżdzaaaa:at: |
Basia już w pracy siedzi ;) Ale jej zdziwienie sam± sob± co robi, no i fakt - determinacja - s± porażaj±ce! :bow:
|
Hehe... no w pracy siedzi ale nie mogła się powstrzymać żeby to nie zagl±dn±ć :)
Szczę¶liwie objechali¶my Lanosem-Żaborab± 1470km, Dominatorek szczęsliwie dotarł na podkarpacie. Za tydzień powinien być już w cało¶ci - gotowy na nasz wspólny pierwszy raz :) Jeszcze do mnie nie dociera cała ta wyprawa :) Ale papiery Dominka zabrałam do pracy i sobie patrzę na nie co jaki¶ czas. Utwierdzam się, że to prawda :) |
3 Zał±cznik(ów)
reszta jest milczeniem...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |