Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie Rozpoczęcie Sezonu - Wilga 2009 (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2783)

dabal 23.04.2009 22:43

Cytat:

Napisał Vooytas (Post 55409)
Jadąc do Rumuni nie szkoda by mi było przestoju 1 dzień ze względu na np pane, albo udupconą klamke czy zerwaną linke ale przy zlocie nie mógłbym sobie darować że nie dojade przez taka pierdołe. Warto wiedzieć kto może coś dostarczyć.
Na błędowie ktoś wracał kilkadziesiat kilometrów po opone dla kolegi tylko poto aby mógł dojechać, niestety nie pamiętam kto komu ale było to bardzo miłe!!!

to się wracał Jarek z Garwolina dla Mirka ktm -Strzeliła mu wówczas przednia dętka w Afryce i o mały włos by się wyglebił. Na wszelki wypadek biorę duży młotek i zestaw wielu narzędzi i kanister 5l. Wiem że trasa OFF jest lajtowa, ale mi na przejeździe pogięła się felga o wystające z ziemi korzenie. W razie wojny dzwonić do łorganizatorów lub 509-372-895

kajetan 24.04.2009 08:33

A ja biorę busa tak, więc jak się komuś sprzęt posypie to ładujemy i ogień !!!

Master assistance :chleje::beer::chleje::lol19::convulsion:

--------------------------DZIDA----------------------------------

hubert 24.04.2009 09:47

71. Krymek, 1 osoba, DOMEK, 180 PLN

Mat 24.04.2009 10:01

Cytat:

Napisał hubert (Post 55518)
71. Krymek, 1 osoba, DOMEK, 180 PLN

A Ty co?? Wstawaj od kompa i zasuwaj do WILGI :oldman:

hubert 24.04.2009 10:14

Z rańca jeszcze zakupy w Makro robiłem ... Do tego jeszcze jakiś baran mnie wkurw..ił bo wgniótł mi zderzak i błotnik na parkingu i nie raczył zostawić kontaktu do siebie :mur:

Babel 24.04.2009 10:27

Cytat:

Napisał hubert (Post 55526)
Z rańca jeszcze zakupy w Makro robiłem ... Do tego jeszcze jakiś baran mnie wkurw..ił bo wgniótł mi zderzak i błotnik na parkingu i nie raczył zostawić kontaktu do siebie :mur:

Może jakieś kamery w okolicy były - trzeba zgłosic na policję

rambo 24.04.2009 10:35

szkody na parkingach... :Sarcastic: nawet drogówka by nie przyjechała :cold:

hubert 24.04.2009 10:49

Cytat:

Napisał Babel (Post 55527)
Może jakieś kamery w okolicy były - trzeba zgłosic na policję

Nie ma sensu bo tak na prawdę nie wiadomo gdzie to się stało. Walnięty jest z prawej strony więc równie dobrze mogłem dziś pod blokiem wsiadając tego nie zauważyć .... dopiero gdy podjechałem do Elutki i chciała otworzyć drzwi pasażera okazało się że nie chcą się otworzyć ....

A z policją to już nie chcę mieć do czynienia po tym jak spędziłem w sumie 5 godzin w poczekalni żeby zgłosić że ktoś mi rower podpierniczył ...

Vooytas 24.04.2009 14:51

Cytat:

Napisał hubert (Post 55532)
Nie ma sensu bo tak na prawdę nie wiadomo gdzie to się stało. Walnięty jest z prawej strony więc równie dobrze mogłem dziś pod blokiem wsiadając tego nie zauważyć .... dopiero gdy podjechałem do Elutki i chciała otworzyć drzwi pasażera okazało się że nie chcą się otworzyć ....

A z policją to już nie chcę mieć do czynienia po tym jak spędziłem w sumie 5 godzin w poczekalni żeby zgłosić że ktoś mi rower podpierniczył ...

Jakby zgłoszenia były szybko i bezproblemowo przyjmowane to by im się statystyki popsuły:haha2: a tak to komu się chce zgłaszać kradzież radia z auta itp. strata czasu....

Nowy011 24.04.2009 21:35

Oki ...........

Zabawa , zaczyna być przednia... a dopiero jeest 21 :30

Z Busa Kajtka . zrobiono mobilny sklep alko... :dizzy:
humory dopisują.....

ale nie dojechał jeden z naszych co miał dzwona po drodze szczęscie w nieszczęsciu jechal samochodem... Greg mamy nadzieje ,że wszystko oki. z wami.. bo ludkowie sie zmartwili.. jakby co daj znaka..

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19.