![]() |
Szybka z Ciebie Babeczka :bow:! Z kolorem włosów też:).Ledwo Cię rozpoznaję.
Gratulejszyn:Thumbs_Up: No to do szybkiego zobaczenia. |
Aaa, to jednak padło na GSa... Gratulacje, ciesz się nim i bądź ostrożna.
Jeszcze jedno - co to za historia z Kwintalem? Ma nową babcię 03? |
Cytat:
|
A gdzie kupiłaś taką ładną rd03?
|
Cytat:
|
Leonr2 jeśli mogę zasugerować - szukałbym Rd03 na włoskich stronkach, np e-bay.it . Tam jest ich dużo i wyglądają ładnie. Tylko nie zrób takiego błędu jak ja parę lat temu - pojechałem po cud-Afrykę Rd04 do Szwajcarii i wróciłem, ale tylko z wrażeniami turystycznymi po pokonaniu Alp fiatem Uno. Myślę, że jeśli już będziesz miał konkretny namiar w tamtym kierunku, to są na naszym forum osoby obeznane z włoskimi klimatami.
|
Cytat:
okazala sie w lepszym stanie niz moja BMW :( przeklinalam na prawo i lewo..jak zobaczylam pekniety korek od paliwa :( |
dzięki za podpowiedz. Mówicie, że z Włoch, nie wiem czy warto , tzn czy koszt transportu nie przekroczy kosztu rd03
|
diwersja nie pasuje, niby za ciężka, pośpiechu nie ma, może i dobrze, na coś trzeba sie napalić,
|
Witam :)
Czy ktoś tu jeszcze żyje? Jak większość osób z tego tematu szukam motocykla dla siebie. Za rok po zrobieniu A2 mam zamiar jaki kupić. Jakiś, bo już nie mam pojęcia co brać. Wiele czytałam, słuchałam i na prawdę nie wiem co mogłoby być dla mnie dobre, który motocykl. Mam 168-170cm wzrostu ( nie wiem dokładnie, bo jeszcze rosnę ) jestem drobna :P Szukam motocykla do podróży, a nie do niedzielnych wypadów. A2 - maksymalnie 35kW i stosunek mocy do masy własnej nieprzekraczający 0,2kW/kg |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |