![]() |
Naprawde ekstra opowiadanie i super foty, moglbys napisac jakies podsumowanie, szczegolnie o kosztach, chociaz tak z grubsza.
|
Przed jazdą w kraje arabskie dobrze jest się nauczyć liczebników od 1 do 10.
Parę razy przy wydawaniu reszty udowodniłem gamoniowi, że nie taki frajer jestem :) Przy kilku krajach, zostaje potem worek monet, których ni cholery nie mogę dopasować do danego państwa. http://tarcu.com/Preview/00272.jpg |
Fajne!
A swoją drogą nie sądziłem że wszyscy czytają motovoyagera w kiblu, sądziłem że to tylko moje zboczenie... Jak to dobrze upewnić się ze człek jest we właściwym towarzystwie... |
Cytat:
|
A macie specjalną półeczkę ?? :D Jak tak to proszę foty :D
|
No i się wszyscy zawstydzili.
|
Łącze się zapchało od wysyłania fotek :)
|
Półeczki nie mam. Ale leżą tak żeby były pod ręką... Czasem dokładam do tej sterty Atlas - łatwiej się śledzi...
|
Cytat:
.. ale w oparciu o empirie stosowana (czyli wielogodzinne czytanie na kiblu za mlodu, bo tam moglem wlaczyc w nocy swiatlo :haha2:) jestem zdania, ze w kibelku trzeba sprawe/y (hmm.. ze tak je nazwe 'organiczne'..) zalatwic jak najszybciej, a czytac w bardziej do tego dostosowanym miejscu :D:D Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem w/w :dizzy::haha2: I na koniec humorystycznie w temacie nasiadowek w WC: moj kolega nie chcial tracic czasu gdy budowal dom, wiec uprawial czytelnictwo (glownie budowlane) w interesujacym nas miejscu. Jego zona rowniez, ino tematyka budowlana za nic jej nie krecila.. za to kolega czytal rowniez czasopisma kobiece, a tlumaczyl to tak: "wroga trzeba znac!" :D:D |
Grzesiek, dzięki serdeczne. To się czyta!!! :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Będzie :chleje: przy :kumbaya: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |