![]() |
3 Załącznik(ów)
chwalę się na prawo i lewo, to i tu sobie ekhm.. pozwolę :D
the brand new sprzęcior rehabilitacyjny rozdziewiczony w ostatni weekend - ale radocha!!! :haha2::haha2::haha2::at: Załącznik 12926 Załącznik 12927 Załącznik 12928 |
Jolcia, śliczny!!! Gratulacje.
|
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
To jak sie chwalimy to ja tez sie pochwale.
Na zime sprzedalam Kwasaki KLX 250 i bardzo ubolewalam ze zostalam bez motonga. Ale 2 tygodnie temu sprawilam sobie Gas Gas'a EC 125 :at: :at: :at: Jest to pierwszy dwusuw w mojej stajni i musze przyznac ze jezdzi sie zupelnie inaczej niz na czterosuwie. Troche jeszcze mi zajmie opanowanie tej osy :D |
no elegancki :Thumbs_Up: , wygląda prosto jak z fabryki :D pogratulować :)
|
uuuu! sexy MF :D:drif::D:drif: witamy w sekcie 2T, siostro ;):D
niech Wam się razem żwawo i szczęśliwie bryka! :at::D |
10 Załącznik(ów)
Wciąż jeszcze ocierając łzy po odwołanym wspólnym, babskim, weekendzie treningowym.. :mur: ..wzięłyśmy się ostro do ćwiczeń :D:Thumbs_Up: i w ostatnią niedzielę dałyśmy z siebie wszystko (hm.. chyba jak zwykle.. :D;))
Na fotkach Asia i Ola - pomykały jak szatany! :bow: Załącznik 14148 Załącznik 14149 Załącznik 14150 Załącznik 14151 Załącznik 14152 Załącznik 14153 Załącznik 14154 Załącznik 14155 Załącznik 14156 Załącznik 14157 brawo!!! :brawo: |
Jak na to patrzę to dociera do mnie ile jeszcze mam pracy przed sobą...:confused:
Wielki szacun dla uczestniczek i gratulacje dla twórce fote. Bardzo dynamiczne ;-) Pozdrawiam |
Super Ljdiski, świetne fotki, gratulacje.
Widać że to jest prawdziwa pasja. :at: Podziwiam :bow: |
6 Załącznik(ów)
temat chwalebny, to się pochwalę :D
pojawiła się w moim w garażu prawdziwa Dama, meksykańska piękność i straszliwa cholera w jednym :D:D:D:D:D:D Seniorita Juanita Esmeralda Maria Rosa (temperament jak z południowoamerykańskiej telenoweli! :dizzy:) Załącznik 14897 Załącznik 14898 Załącznik 14899 cieszę się przeokrutnie, wielce stracham i trwożę o swoją integralność, bo nie dość, że mi już serce skradła, to podejrzewam, że i tyłek mi urwie, bez najmniejszych sentymentów, przy pierwszej różnicy zdań.. no przepiękna jest.... :drif: Załącznik 14900 [edit] ps. prawie urwała.. :D:D:D co za charakterrrrrek :vis::Thumbs_Up: Załącznik 14917 Załącznik 14918 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |