![]() |
Cytat:
Milo sie czyta,gdy kuszacy kulminacyjny moment finansowy jest z latwoscia odrzucany. Ja sie identyfikuje ze stylem Karoli i podziwiam ja. :) Mimo monotonii zycia i ryzykownej roboty patrzy w glab siebie i pisze intrygujaco o codziennosci. Oszlifowywuje codziennosc do postaci przygody . pozdro |
Dzięki ;)
Uwaga, stała czujność!!! |
Unikatowa.... Oj napewno ;)
|
2 Załącznik(ów)
A widzieliście pod jakim numerem mieści się wesoły cmentarz w Sapancie? :)
cinci-unul-sapte! Załącznik 48280 Załącznik 48281 |
Fajny kadr z nagrobkami :-)
Byłem tam kiedyś, gdy były chyba chrzciny, Jeżu, to wyglądało jak wypędzanie demonów i trwało tak długo, że gdybym był demonem, odpuściłbym... Dziecko nie miało już siły płakać. |
1 Załącznik(ów)
Mam jeszcze jeden, chyba dosyć niezwykły jak na sapancki kadr ;) Bo z nielegalnej miejscówki uczyniony :D
Załącznik 48286 |
Dzwonnica?
|
I chyba żeby się tam znaleźć użyłaś atrybutów widocznych na avatarze :D?
|
|
1 Załącznik(ów)
:) dobre wspomnienie Ludwiku.
Byłam tam drugi raz. Za pierwszym wszystko było po bożemu. Za drugim przecisnęliśmy się wąskim przejściem obok robotniczej drabiny i tylko bandyckie skrzypienie butów offroadowych mogło nas pogrążyć, ale tego nie zrobiło. U góry para rękawiczek roboczych, przedłużacze, wiadro i fajne drewniane drabinki prowadzące coraz wyżej i wyżej. Był też trzeci raz u wrót kościółka. Po powrocie ze "ślepego offa" trzeba było zajrzeć do okrojonej nie-wiedzieć-czemu czeluści przedniej opony XR-ki. Wtedy dojrzałam 5-1-7. Załącznik 48287 rozbudowany ten off-top. ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |