![]() |
Cytat:
|
:Thumbs_Up: uwazam to za najrozsadniejsze rozwiazanie :Thumbs_Up:
Pozdro |
KAmyk rozwazałem montaz swoich w to miejsce co u ciebie ale jak pomierzyłem skok zawieszenia to wyszło mi ze błotnik je połamie przy pełnym dobiciu a juz pare razy mi sie udało. zaznaczam ze mam skok zawieszenia 20mm wiecej niz u ciebie. Moj 230mm twój 210mm
|
Sprawdzalem czy dobija i nie dobijaly. Ale ale :) Mam zapas kabla wiec spokojnie moge je podlaczyc i zamontowac na gmole.
Ja mam podlaczone przez swiatlo postojowe do wylacznika + przekaznik. Nikt mi ich w nocy nie wlaczy jak bede spal. Kamyk |
u siebie rozwazałęm tez by je zamontowac nie co wyzej tam gdzie siatka. Gdzie¶ widziałem taki sposób ale tam chyba wywalony był ten plastik z siatk±. Puki co moje jeszcze nie odpadły a furore robia swoim spawalniczym ¶iwatłęm. :D
|
Czy płacili¶cie podatek VAT 23% od zakupionych halogenów?
|
Nie. Ale za to 4 przesyłki, wysłane w tym samym dniu przyszły w różnym czasie i różnymi krajami po drodze :)
|
Mój prywatny rekord - dwa miesi±ce i 4 dni od wysłania - ale przyszły
|
Dostałem polecony od poczty polskiej z pro¶b± Urzędu Celnego o przedstawienie:
1. paragonu; potwierdzenia zakupu internetowego 2. Specyfikacji towaru Zadzwoniłem do Urzędu Celnego z pro¶b± o wyja¶nienie. Powiedzieli, że kurier przyniesie paczkę ale trzeba będzie VAT zapłacić 23% Przy tej kwocie cła nie powinno być Zobaczymy co będzie dalej. |
zamawiałe¶ kurierem czy presyłka darmowa free shiping? Tak czy innaczej chinole sa cwaniaki i zanizaja cene towaru na paczce zebys za wiele nie zapł±cił tylko ciekawe co bedzie jak na paczce bedzie 10 dolcó a na wyciagu z płatnosci 50 :D
Moje dwie lampki przyszły bez problemó i robia robote az nadto :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |