![]() |
Może jednak dam radę przyjechać, przelew wysłałem Maciusiu przed chwilą. Jeśli nie wypali to kup za to zimne kefiry na rano:)
|
Łokej
Cieszy to moje skromne uszy, kędziorku. |
Kolega Wikorowski , nie że chce ale musi się pojawić :kolejne nauki serwisowania maszyny,(bezcenne) -zresztą impreza bez ojca dyrektora = lipa
|
Cytat:
Cytat:
Z tego co wyczytałem to TT nie ma możliwości pokazywania śladu GPS :mur: Jeżeli ktoś wie w jakim formacie powinien być ślad GPS na Tomka, tak żeby był pokazywany na mapie to niech powie teraz albo zamilknie na wieki :D |
Pobawiłem sie Tomkiem Jąkałą i wychodzi na to, że jedyny sposób to przekonwertować gps na plan trasy w formacie *.itn. Ale co za sieczka z tego może wyjść to aż się boję :D
|
Niestety soft którego używam (GPS Babel) nie radzi sobie z taką konwersją :mad:
|
Dzięki chłopaki za dobre chęci. Po prostu trzeba zmienić sprzęt na coś bardziej uniwersalnego. Mój tomtom ma już ładnych kilka lat :vis: i do takich modernizacji kiepski. Może mi się uda nadążyć za kimś z navi ....
|
Cytat:
Ale z czasem namierzymy goscia... :vis: Cytat:
|
nie żebym się czepiał , mam pytanie do przecieraczy szlaku , Prełuki -Rzepedz (trac 006) stara droga wzdłuż torów taka bardzo zapomniana, jakoś tak dziwnie ślad się urywa, damy rade ?? :(
|
Mógłby ktoś wrzucić dość dokładną mape z naniesionym śladem GPSu? Żeby tak chociaż odrobinę zapoznać się z trasą wizualnie, może sobie to druknąć.
Czy w tym ośrodku w Tyrawie będą pościele itp., czy trzeba brać swój śpiwór, poduszke? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |