Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   TYRAWA SOLNA-czyli SZUTER PARTY II (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6702)

borunin 15.07.2010 21:04

Może jednak dam radę przyjechać, przelew wysłałem Maciusiu przed chwilą. Jeśli nie wypali to kup za to zimne kefiry na rano:)

BLOB 16.07.2010 07:09

Łokej
Cieszy to moje skromne uszy, kędziorku.

wolly 16.07.2010 09:05

Kolega Wikorowski , nie że chce ale musi się pojawić :kolejne nauki serwisowania maszyny,(bezcenne) -zresztą impreza bez ojca dyrektora = lipa

cheniek 16.07.2010 09:31

Cytat:

Napisał Wegrzyn (Post 123680)
A mam jeszcze jedno pytanie, czy taką trasę jak jest zrobiona do AM i Igo8 da się do TomToma zrobić czy nie ?

Cytat:

Napisał cheniek (Post 123767)
Yyy nie wiem ... się zobaczy ... :D
priv poszedł

No i się zobaczyło :vis:
Z tego co wyczytałem to TT nie ma możliwości pokazywania śladu GPS :mur:
Jeżeli ktoś wie w jakim formacie powinien być ślad GPS na Tomka, tak żeby był pokazywany na mapie to niech powie teraz albo zamilknie na wieki :D

Zoltan 16.07.2010 09:52

Pobawiłem sie Tomkiem Jąkałą i wychodzi na to, że jedyny sposób to przekonwertować gps na plan trasy w formacie *.itn. Ale co za sieczka z tego może wyjść to aż się boję :D

cheniek 16.07.2010 10:26

Niestety soft którego używam (GPS Babel) nie radzi sobie z taką konwersją :mad:

Wegrzyn 16.07.2010 23:58

Dzięki chłopaki za dobre chęci. Po prostu trzeba zmienić sprzęt na coś bardziej uniwersalnego. Mój tomtom ma już ładnych kilka lat :vis: i do takich modernizacji kiepski. Może mi się uda nadążyć za kimś z navi ....

Mucha 17.07.2010 00:27

Cytat:

Napisał BLOB (Post 123751)
No a teraz kto mnie tak namalował typuję tam jednego afrykańskiego dziada ale niewiem niewiem pewny nie jestem ?? Zdradź mi kto.

Naprawde, nie wiem, nie wiem... ktory to dziad tak napisal - ale przebiegly on ci jest i podstepny skurczybyk... swietnie sie pod Ciebie podszywa...
Ale z czasem namierzymy goscia... :vis:

Cytat:

Napisał BLOB (Post 123130)
Wbrew pozorom trzeba się wyluzować i obrażenia wielce prawdopodobnie bendą mniejsze.
Jak moje 2-u metrowe cielsko owaliło się z crossa przy 40 max 50 jak złamała mi się stopka sponiewierałem się strasznie a kamienie do tej pory prześwitują(byłem spięty). A gdy lecielim w 3 sie zabawić w lasach i dolot był po jakiś polnych drogach i ze 110 wpadlim w pustaki które ktoś wysypał aby utwardzić sobie hajłeja do przejazdu traktorem zaliczyłem rolkę i lot nad kukułczym gniazdem nic mi się nie stało a tu było tak ze 3 browarki w organiźmie na szybciora.
Więc morał jest taki jak nie wyluzujesz to gryziesz ancwalt-gdzie nie namawiem do jazdy po pijaku bao tak to trzeba nazwać.

wolly 18.07.2010 18:59

nie żebym się czepiał , mam pytanie do przecieraczy szlaku , Prełuki -Rzepedz (trac 006) stara droga wzdłuż torów taka bardzo zapomniana, jakoś tak dziwnie ślad się urywa, damy rade ?? :(

Jaro-Ino 18.07.2010 20:10

Mógłby ktoś wrzucić dość dokładną mape z naniesionym śladem GPSu? Żeby tak chociaż odrobinę zapoznać się z trasą wizualnie, może sobie to druknąć.

Czy w tym ośrodku w Tyrawie będą pościele itp., czy trzeba brać swój śpiwór, poduszke?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32.