![]() |
czesc, czesc!!! jak Kobiety, to Kobiety, wiec i ja:) moto w poszukiwaniu, coraz bardziej intensywnym, sezon za pasem, a przez co-ponie-ktorych juz po inuguracji.. :) ach raczki juz swedza i nie tylko, zeby moc przylaczyc sie w terenie:) widze ze tu rozrzut obok Piekna Afri jest spory, wiec dla mnie sie znajdzie kacik?:) Magda
|
Witam sąsiadkę od święta, weekendów i wakacji ;p
|
Cześć, przywitałam się na ogólnym, teraz przyszła kolej na przedstawienie się wśród Was:) Jeżdżę jako plecaczek dopiero od końcówki zeszłego sezonu więc proszę o ewentualną wyrozumiałość i wsparcie doświadczeniem;) Dzień dobry i pozdrawiam,
Ola M. |
witaj Machalescu ... Ola :) w naszym Lejdisowym gronie :D
|
Dzień dobry :)
Powitalnie już zaliczyłam więc i tu pragnę się przywitać i życzyć Wam miłego dnia! pozdrawiam serdecznie Ela M. |
Cześć Dziewczyny, te Nowe i "Mniej Nowe" (no Ela w końcu się ujawniłaś :D). Czujcie się tu "jak w domu" i do zobaczenia gdzieś na trasie.
I proponuję Paniom zapisać się też do Waszych grup regionalnych, oczywiście jak już tego nie zrobiłyście. Będziecie na bieżąco z lokalnymi spotkaniami. |
etaaaam jakie emooore? hubina i tyle..... modery zmienić nicka żeby było wiadomo kto i zacz
|
Cytat:
|
Hej Emo
|
Witajcie!!!!!!!!!!!!!!
oj chyba pani Wiosna napiera,:Sun: już taka prawdziwa i na dobre:Sun::) bo Lejdisów nam przybywa na forum niczym tulipanów w wiosennym ogrodzie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35. |