![]() |
Bardziej dla nie za mądrych kierowców :D
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
|
w hornecie z bida sie miesci to co juz jest. od kiedy zaczeli pchac PAIR do gaznikowcow mozna zapomniec o wolnej przestrzeni. plus moje ulubione 'gumowe dywany' - ch... wie po co w takim miejscu i motocyklu :O nigdy nie portrafilem skumac jaka maja pelnic funkcje
|
2 Załącznik(ów)
czy da sie w XRV wymienic uszczelniacze zaworowe bez wyciagania silnika z ramy i zrzucania glowic? da sie ale trzeba tylko troche poprzeklinac - szczegolnie przy przednim wylocie i zrobic sobie wlasne narzedzia bo nic co w sklepie w PL mozna kupic sie nie zmiesci pomiedzy glowice a rame - jak ktos jest ciekawy szczegolow i chce podjac wyzwanie to pomoge na priv
|
Wymieniałem bez wyjmowania silnika i bez przeklinania a przyrząd zrobiłem sobie z tego co miałem pod ręką w garażu.
|
2 Załącznik(ów)
fiku - miku
|
1 Załącznik(ów)
taki świecący się parowóz właśnie zaparkował w czodo garażu :O
|
Nówka sztuka Panie czyżbyś się do muzeum załapał na konserwatora zabytków ? :D
|
ja sie juz kwalifikuje pod eksponat :D
|
Fajny sprzęt i fajnie się nim jeździ. I nie rzuca się mięchem wymieniając np. świeczki. Apropo Yamy - tym roku 4UM XJ ma jubileuszowy 20-ty zlot.
|
1 Załącznik(ów)
cos mi nie gralo ale to faktycznie ma z tylu opone 120/80/18 - odwaznie jak na swoje 100KM i 250kg wagi. dzis byle siurkacz ma kapora 160 z tylu :D
|
Moje 280kg ma 150 gdzie do tego dużego dyfra śmiesznie wygląda
|
pacze na siec i yamaha r6 ma z przodu 120 a 160 z tylu
|
Ale R6 to już jedzie i mocy ma więcej od CT
|
2 Załącznik(ów)
fiku - miku
p.s. w oryginalnej serwisowce hondy jest blad - srubke wkrecamy w otwor owalny a nie jak pokazano na rysunku w okragly |
2 Załącznik(ów)
|
Co to Panie z paliwa taki osad?
|
Cytat:
|
:eek::haha2:
|
STandard, woda w paliwie, woda cięższa od paliwa i siedzi na dnie.
Glonojada brakuje tylko w zestawie, wówczas nie byłoby takich glonów. U mnie mam przy kosiarkach i agregatach takie jazdy co chwilę Dzisiejszy program sponsoruje literka E jak E10 :haha2: |
a co ciekawe, jak kupowałem kosiarkę stiga, pytałem się czy tankować paliwo E5. Usłyszałem, że kosiarka jest przystosowana do E10 i taką mam lać. Co polecacie?
|
Bo widzisz, co innego, że będzie pracować a co innego skutki.
Na E10 będzie działać bez różnicy jak na E5, ale pozostawianie E10 niesie ze sobą ryzyko osadów większych niż zwykle. |
2 Załącznik(ów)
przynajmniej wałki solidnie wypolerowali włókniną przed sprzedażą :brawo:
|
mi wielkiej różnicy nie robi finansowej 5l paliwa na sezon do kosiarki. przejdę na E5
|
Dolej sobie jakiegoś syntetyka do 2T do E10, 1:100 proporcje, będziesz mieć święty spokój
Ciekawe co mnie tu zastanie w gaźniku Dwa lata nieruszany, nie gada z gaźnika https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b48dfec315.jpg |
Co do przystosowania to zostały zmienione naklejki a nie konstrukcje silników.
Ale każdy wierzy w co chce , potem serwis się cieszy. |
|
Ramires, a zagęszczarki masz?
Od kiedy będąc nastolatkiem zobaczyłem takie coś po raz pierwszy zawsze chciałem mieć. Chuj w to, że mieszkam całe życie w bloku, po prostu chciałem taką mieć w dużym pokoju. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czarny, może skoczka chcesz, mniej miejsca zajmuje a efekt lepszy, szczególnie o 4 nad ranem :haha2:
|
Szynszyl ja tam widzę ślady pazurów :haha2:
No ale o co chodzi przecie wszyscy chcieli być europejczykami, może lałem wachę na kartki do CZ ale nie chrzczoną :p |
Cytat:
Odpalamy i uprzyjemniamy im życie :) Cytat:
Kiedyś kolega miał kolumny estradowe , po jakieś 1200W , to było w 80ym którymś roku na Ursynowie , średnica głośników ok 50cm a było ich po trzy plus mniejsze. No i odpalił .....po chwili sąsiadka z góry przyleciała że zastawa jej ze stołu pospadała a stół zaczął wychodzić z pokoju. Fakt było i głośno i wibracyjnie :-) Niestety były za duże by je podnieść , dotknąć sufitu i wtedy odpalić , ale baaaardzo nas korciło by sprawdzić efekty skoro stojąc na podłodze już dobrze robiły. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |