![]() |
...czy KTOŚ chce w ryj...?
|
Właśnie. Pusio jest OK i filmy robi jak się patrzy. Nawet ten o moich glebach. :p
Nabijać sie nie ma co :mad: |
Puszek Ty chyba dobrze wybrales ;) Albo dobrze zostales wybrany. Przynaje ze Twoje wczesniejsze proby mnie nie zachwycały, ale to co robisz z tego wyjazdu podoba mi siębardzo i pozostanie wazna czescia wspomnien z wyjazdu. Jak sie bedziesz tak rozwijal artystycznie to moze to byc naprawde fajne w przyszlosci do ogladania rowniez dla zupelnie postronnych ludzi. Oskar pewnie bedzie taki sam jak i dla mnie Pulitzer, ale trzeba sie starac, bo jest dla kogo. Napisze w sobote ciag dalszy, nie poganiajcie mnie prosze, nie mizdrze sie tylko po prostu nie mam czasu.
Powodzenie watku mnie cieszy, Dunia ma racje ze to team work. A wiec zasluga wszystkich, ktorzy focili, pisali i krecili. Przeciez nie bedziemy sie licytowali kto dal wiecej. Inna rzecz ze moglbym nie wiem jak sie starac, a gdyby nie obecnosc Puszka to wyjazd bylby pozbawiony specjalnego kolorytu, ktory nadal swoja osoba. Tak zeby nie bylo watpliwosci - lubimy sie z Puszkiem i nadal pijemy razem wodke. Cierpliwosci. |
Cytat:
|
Johen Ty tez tworzysz teraz nowy wątek....jakby ciąg dalszy tej samej opowieści....to jak " Maroko z łapanki II" :lol19:
|
No cóż, trzeba jakoś sobie umilić te długie, zimowe wieczory:D
|
....jest kika sposobów na umilenie długich zimowych wieczorów....
|
Ano, nie sposób się z Tobą nie zgodzić....;). Niemniej pośród nich bardzo poczesne miejsce zajmuje strawa duchowa wychodząca spod lekkiego, Samborowego pióra i z Puszkowego warsztatu montażowego. A propos - słyszałaś, że Puszek po Nowym Roku jedzie do Hollywood udzielić korepetycji Spielbergowi i Coppoli?
|
Masz jednak w ryja :D
|
Coś słyszałam..ostatnio rozmawiał ze Stevenem ale wiesz...Puszek jest skromny to nie tym nie chwali...:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |