![]() |
Ropuch prośbę mam aby wycinać tych którzy już się zdeklarowali, że niestety nie przyjadą ...;krótsza i bardziej prawdziwa lista będzie ...:(
|
Nie będę tego poprawiał, aktualna lista osób które wpłaciły znajduje się w załączniku Exel w poście 2'
Nie bierzemy pod uwagę osób zadeklarowanych tylko te które wpłaciły kasę - różnie w żuciu bywa z wyjazdami, wiem jak jest. Robi się już niezły kocioł z ludźmi - chyba pobijemy nasz rekord z 2006 roku :) Miejsc w opcji A już BRAK !!! Proszę nie wpłacać; nadpłata (załącznik-ostatnia kolumna) będzie zwracana przy rejestracji w ośrodku !!! BRAK MIEJSC WERSJI B - zostało tylko C - proszę nie wpłacać na B!!! Opcja C full wolna |
rech rech rech ;) trochę mi Ciebie szkoda Ropuch ;)
ale będzie bal!! !! !! matjas |
Ropuch, chyba nic nie pobije Białej 2006, ale...cuda się zdarzają :)
|
Oj było było w deche i się działo :dizzy::dizzy::dizzy: :D:D:D
|
Cytat:
Twoja pochwała Białej 2006 jest dla nas bodźcem do jeszcze wydajniejszej pracy:brawo: Niebawem zamieszczę program imprezy. Zaklinajmy pogodę, bo to może wszystko spieprzyć. Giziu, ale będziesz miał blisko na zlot. Ja na Twoim miejscu, to bym sobie tradycyjnie przez Niemcy i Bieszczady pojechał.;) |
Mirku, przecież wiesz że do Białej przyjeżdżam z ogromną przyjemnością i mam nadzieję, że jeszcze raz przejadę Afryczką przez bunkier kolejowy. No chyba że będzie lało to przyjadę puszką.
|
Może ktoś wrzucić dojazd w wersji AM i link do Google Map ?
|
W pierwszym poście zamieścilismy logo zakończenia sezonu AT Biała 2010
|
jakiej opony to jest ślad? tkc? mitasa? michelina? :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |