![]() |
A mam jeszcze jedno pytanie, czy taką trasę jak jest zrobiona do AM i Igo8 da się do TomToma zrobić czy nie ?
|
Cytat:
No to lej waść te piniondze. Ja dopisuję. |
Cytat:
Wbij z tym tematem do Cheniek-a z pszczyny;) Jakiś waryjot z niego:D, ja jak go poprosiłem to zrobił to w 5 minut. |
Oki
bo troszki się temat zacisnoł prosze osoby które się nie odzywają do mnie a zdecydowały sie na wpisanie na listę wyjazdową: Proszę serdecznie o odpowiedź i konkretną decyzję, z powodu zapytań które dostaję na priv o wolne miejsca jak nie jedziesz oddaj miejsce. Pozdrawiam Maciek nadal grzeczny BLOB |
Blob, Wilku podkarpacki.
Sie zapisalem, sie nie odzywalam, na lazienki nie zdazylem, czasu duzo nie mialam, sporadycznie na chwile na forum zagladalem i sobie myslalam, ze skoro sie zapisalem, to wystarczy, ze w terminie siano posle. Mialam zamiar o tym poinformowac jutro (znaczy sie dzisiaj, pozniej), ale doczytalem wlasnie zes Ty 2 metrowy, grozny Wilk... tako tez, ja mala Muszka informuje uroczyscie, ze siano poszlo, bedzie dzis i za zadne skarby z miejsca nie rezygnuje. Dzieki. Na gazie! :) |
przelew poszedł wczoraj
|
Cytat:
Zrobiłaś ze mnie zielonego ogra galicyjskiego:D. A ja jak ten baranek:at:. Zbyt pedanteryjnie podejście do tematu to ciśnienie ludzi chcących odwiedzić naszą imprezę. Ciągnie ich do naszych Bieszczad. No a teraz kto mnie tak namalował typuję tam jednego afrykańskiego dziada ale niewiem niewiem pewny nie jestem ?? Zdradź mi kto. |
Cytat:
Yyy nie wiem ... się zobaczy ... :D priv poszedł |
A ja się przyznaję bez bicia, że bezwstydnie i bez skrupułów wziąłem sobie waszego gps-traka i nanioslem na mape, na której V etap TdP zaplanowany. I pewnie skończy się tak, że trasa zostanie zmodyfikowana w taki sposób, żeby choć trochę waszymi śladami pognać po szutrach :at:
Póki nie biją, to jednak zapytam: M..M..Mo..M..Mo..Mogem?? |
poszło i ode mnie:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |