![]() |
Co do gleb, to na początku Ślicznota leżała średnio raz na wyjazd, a teraz potrafi się wylegiwać na piasku co kilka kilometrów, bo ten motocykl kusi do kombinowania ;-) a to często kończy się glebieniem. Gmole masz? To ułatwia podnoszenie i zmniejsza stresy ;-)
|
No właśnie gmoli jeszcze nie mam - szykują się na wakacje. Na razie wyginam klamki od sprzęgła regularnie i od listopada jedno lusterko leży na szafie haha :) Liczę na to, że ten sezon postawi mnie na nogi, a właściwie koła...:)
|
Witajcie drogie Panie, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego, z tego co widzę, mocno zróżnicowanego motocyklowo, grona:) Zielona jestem jak wiosenny szczypiorek, więc wiedza szanownych Koleżanek i kobiecy punkt widzenia są dla mnie szczególnie cenne.
|
Ooooo witaj Chili :) to będziemy się zielenic razem :D
|
Dziękuję za dobre słowo :) W tak zacnym towarzystwie z największą przyjemnością:)
|
Cześć Dziewczyny. Rozgośćcie się tu.
|
Azja - imię jest :) Celina!:cool: To dziewczynka, ze slicznym białym qferkiem :)
Dona - Trzymaj kciuki w czwartek o 11:00!!! Wszyscy i wszystkie trzymajcie!! Już mnie stres ogarnia, strach pomyśleć co będzie za dwa dni :) |
Cześć, tu Chypis z łodzi zacząłem drugi sezon na RD_04 i tak mnie naszło co by Was tu od czasu do czasu nachodzić..
Pozdrawiam z tego smutnego jak pipa miasta. |
Nie takie znowu smutne. Urwał mi się kiedyś film na Piotrkowskiej :dizzy:. Nie jest tak źle ;).
|
Hmmm... Tu się kobiety witają, ale niech będzie... Witamy!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |