Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Sześć miesięcy w siodle - przygodę czas zacząć (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3148)

PARYS 09.10.2009 14:09

Cytat:

Napisał chomik (Post 78309)
Ja widzę jednak drogę przez Poznań :D może wspomóc spaniem, jedzeniem itp ? Jakbyście późno wyrwali się z Berlina to na nocleg zapraszam....

Szczecin jest NAJBLIŻEJ!!!

hubert 09.10.2009 15:45

Fajnie że już wracacie :)

BTW ciekawy jestem jak będzie wyglądał Wasz powrót do codziennej rzeczywistości - pewnie ciężko będzie ...

Dzieju 10.10.2009 09:08

Myślę że wytrzymają maksymalnie........noooooo.......powiedzmy....... tydzień i zaczną już kombinować nad dalszymi etapami.

Wegrzyn 10.10.2009 18:51

Normalnie mega wypas!!! Jak wrócicie to zdjęcia w high res wrzućcie to będą fajne tapety na pulpit :drif:

kiub 11.10.2009 22:48

Z pozycji obserwatora minęło to bardzo szybko.
Od momentu powrotu przestaję Wam zazdrościć :p, bo po tym wszystkim rzeczywiście lekko nie będzie...
Greg ma rację, z Berlina to jedynie przez 3miasto...już nie mogę się doczekać Waszych opowieści :)

Ola 12.10.2009 13:44

Bardzo dziekujemy za "wszystkie oferty" pomocy i noclegu. Przejechac przez Trojmiasto i Szczecin chyba jednak nie damy rady...teskno i spieszno nam do domu. Poznan wyglada calkiem realistycznie. Jezeli wyrwanie motocykli z rak celnikow nie pojdzie nam tak szybko jakbysmy chcieli, to moze przyjdzie nam spac w Poznaniu. Jakbys Chomiku napisal na Priv jakis kontakt do Ciebie, bedziemy wdzieczni - wszystkie numery zaginely nam gdzies w podrozy.

Nam cala podroz zleciala bardzo szybko, choc nie powiem, jestesmy troche zmeczeni. Wrazen i przygod mielsimy naprawde mnostwo, takze krotka przerwa (tak zeby ochlonac) nie zaszkodzi...Pewnie tak jak wspomnial Dzieju - niedlugo po powrocie bedzie nas "nosic" zeby jechac dalej.

Jesli chodzi o powrot do pracy (co w moim przypadku oznacza komputer i biuro), to nie chce nawet myslec. Szczegolnie, ze na posterunkach musimy sie stawic juz 2 listopada...

Pozdrowienia z "miasta herbaty" - Darjeeling
Ola i Jurek

chomik 12.10.2009 14:31

Cytat:

Napisał Ola (Post 78835)
Jezeli wyrwanie motocykli z rak celnikow nie pojdzie nam tak szybko jakbysmy chcieli, to moze przyjdzie nam spac w Poznaniu. Jakbys Chomiku napisal na Priv jakis kontakt do Ciebie

Będzie mi miło przenocować, nakarmić i napoić :D Wasze powłoki cielesne :D
Namiary przesłałem na priv
Szczęśliwej drogi powrotnej...

Marcin SF 12.10.2009 15:01

ajaja Ola widzę, że nawet nie będzię okresu kwarantanny tylko od razu do fabryki ... współczuję, choć z drugiej strony i tak egoistycznie to będzie miło was zobaczyć :D

petrosbike 16.10.2009 16:57

Prawde mówiąc te 30000 km robi wrażenie -to jest 3/4 równika! Jak to własciwie sie stało? Bhutan to dopiero środek Azji! W kółko sie tam kreciliście czy co?

Ola 21.10.2009 15:58

Cytat:

Napisał chomik (Post 78844)
Będzie mi miło przenocować, nakarmić i napoić :D Wasze powłoki cielesne :D
Namiary przesłałem na priv
Szczęśliwej drogi powrotnej...

Chomiku dzieki za namiary. Wyglada jednak na to, ze plany znowu sie nam zmienily... W Indiach to z reszta zupelnie normalne. Po ostatnich kilku dniach "milych negocjacji" z Hindusami zdecydowalismy sie wyslac Afryki morzem. Takze Afryczki plynal do Gdyni, a my bedziemy leciec bezposrednio do Warszawy. Do zobaczenia juz calkiem niedlugo.

Pozdrowienia z Kalkuty

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.