![]() |
Ucek, ale fajne fotki :bow::) Dopiero do nich "dotarłam". Przelotka była naprawdę super - oby takich jak najwięcej.
|
Rumunskie "endurzenie" przyjmuje nowa twarz :) Deszcz nas co prawda wykonczyl (i straszliwe bloto) ...ale humory dopisuja...
http://lh4.ggpht.com/_NGGkEqMFAGI/S_...o/IMG_0042.JPG |
O ku....czaczki ... Ola wyglądasz fiu fiu ... może lepiej komentarz zostawię dla panów .... ale ja wiem że od dziś będę suszyła głowę Kiubowi by mi takie seksowne "kozaczki" kupił :)
a co do deszczu pewnie za bardzo Cię nie zniechęcił do ćwiczeń :) Pozdrawiam i przesyłam promyki słonka na osuszenie ;) Cytat:
|
No coz... deszcz nas zmasakrowal... Przez cztery dni moglam chodowac ryby w butach - mokre non stop. A takiego blota jakie tu mielismy, to nigdy nie widzialam, ale do cwiczen oczywiscie sie nie zniechecilam :). Na zachete jeszcze mala fotka :D Kiuba o butki mecz jak najbardziej - przydadza sie...
http://lh5.ggpht.com/_NGGkEqMFAGI/S_...2/IMG_0049.JPG |
4 Załącznik(ów)
he he cała Ola! :D
zostawić ją na jeden dzień w chałupie, by łapkę wykurowała i już babskie sekrety, sesyjki mody folk i knowania z lokalnymi pieknościami :D:D:Thumbs_Up: Ale niech was nie zwiedzie ta niewinna mina - Olcia jak zwykle ćwiczy z zacięciem pit bulla, napiera po górach jak (za przeproszeniem ;)) stara, strachu nie zna i zawstydza niejednego twardziela :Thumbs_Up::at: Kilka jej wyczynów udało się uwiecznić - niestety całość materiału dokumentalnego nie przejdzie przez rumuńskie łącza :) czapki z głów, Panie i Panowie! :D |
Wow!:brawo:
|
błee, jak takie coś przytulić albo pocałować... Jurek - ty sie na to godzisz?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Laski! Jak babcie w czapcie jestem pod ogromnym wrażeniem... Ja pier...dolę ale dajecie czadu aż mi kopara i gacie opadły z wrażenia... ale się tam u Was działo... Oluśka, w tej białej koszulce i czerwonej spódniczce wyglądasz bosko... może ta chusta to już za wiele... ale cóż tam... prawdziwe damy śpią w myckach a może to szlafmycka :D... nie ważne... jestem dumna, że kobiety są takie szalone i to nasze kobiety :Thumbs_Up::D:D:D czapka z głów i walę pokłony :bow:
pozdrawiam, cała zazdrosna :drif: i radosna Maćka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |