![]() |
Cytat:
Myślałem, że to bardziej młodzież się tym zajmuje...:D |
Cytat:
|
myślałem, że posiedzę choć do 24 czytając tą relację a tu nie ma c.d., Sambor czekam z niecierpliwością.
|
może Sambor przysnął przy kominku opowiadając tą historię, a gdy go wnuki obudziły - zapomniał gdzie skończył i teraz będzie musiał od nowa opowiadać :D
|
Sambor pisze jak ma wenę i czas. Najczęsciej w sobotę.
ps. jest na tyle młody, a synowie na tyle mądrzy ,ze jeszcze wnuków nie ma :D |
domyślam się.... ;) to była mała prowokacja i myślałem że Sambor tu jednak zajrzy wcześniej niż w sobotę.... :)
|
Samborku pisz proszę dalej :umowa:
|
Spoko, on tak specjalnie robi, cały czas czai ile osób go prosi i sobie tam kalkuluje. Jak uzna, że jest już wystarczająca ilość próśb i został osiągnięty satysfakcjonujący poziom czołobitności, spojrzy litościwie z wyżyn Olimpu na którym na co dzień przebywa i uśmiechając się dobrotliwie napisze od niechcenia kilka słów. Toteż apeluję do Ciebie społeczności afrykańska - nie ustawaj w prośbach i okazywaniu uwielbienia, a prośby twe niechybnie zostaną wysłuchane:bow::bow::bow:
|
Opowieśc jest wielowątkowa ..zwłaszcza jeśli są jeszcze inni narratorzy...opowiadając nie tylko słowem ale muzyką i obrazem..:blues:
|
Niestety na Puszkową opowieść obrazem i dźwiękiem malowaną też nie do końca będzie można liczyć, bo Puszek jest bardzo zaabsorbowany przygotowaniami do zbliżającej się gali rozdania Oscarów. Jak donoszą agencje, jest prawdziwym czarnym koniem tegorocznej edycji. W przypadku (oczywiście mało prawdopodobnym), gdyby nie otrzymał statuetki (jak wiadomo Akademia Filmowa bywa kapryśna), Złotą Palmę festiwalu w Cannes ma praktycznie w kieszeni:D.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:40. |