![]() |
a jak przyjade w sobote rano i zaplace na miejscu?
|
To też będzie piździć :D :D :D
|
Cytat:
|
ja zapłacilem za 2 nocki to tobie odsprzedać moge jedną ;-) bede w sobote przed południem jakoś a mialem być w PT ( robota) :( - skoro nie skozystalem z poprzedniej to chyba tak może byc ? :)
szymon25 daj znać czy ci pasuje a tedix86 potwierdź czy tak to legalne jest i po czarnuchowemu |
Jakby komu w oczy wpadł nóż składany zielony to niech przygarnie i da znac na pw. Dziękuję było zacnie
|
Niestety nie wszyscy dojechali http://www.gloszabrza24.pl/zagrozeni...owany-motocykl :cold: Thorgal w szpitalu, trampek do kasacji :mad: Puszka wymusiła.
|
O fuck! Ktoś zna wiecej szczegolow odnosnie stanu zdrowia Thorgala?
|
Na wczoraj - złamana noga i skręcone kręgi szyjne. Wiozłem na komisariat dokumenty z trampka, policjant mówił, że przynajmniej tydzień go przytrzymają w szpitalu. Ponoć miał propozycję lotu helikopterem, ale odmówił, bo zabraliby go do Częstochowy.
|
No to ladne zakonczenie sezonu mu kobita zafundowala...:/
Jak byś sie z nim widzial albo slyszal, to życz mu zdrowia, a baby trzeba dopilnowac, zeby odkupila swoja wine. mam nadzieje, ze policja nie miala watpliwosci co do sprawcy? |
Policja uznała winę kierowcy samochodu. Teraz zacznie się batalia o odzyskanie kasy za moto - przedni zawias był modzony, tanie to nie było, a nadaje się tylko do złomowania :mad:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |