![]() |
A jest w Polsce jakis dystrybutor zeby podzwonic popytac o zbiorcze zamowienie?
|
Według ichniej strony dystrybutorem w Polsce jest http://www.mefo.pl/
|
Cytat:
|
Pozwoliłem sobie napisać do nich w sprawie kolejnego zamówienia zbiorczego dla nas i otrzymałem taką odpowiedź:
Ile i jakie potrzebujecie? Gdybyście potrzebowali innych akcesoriów do nowej Africa Twin to dajcie znać m.in. osłony dłoni BARKBUSTERS, wzmacniane dźwignie zmiany biegów i hamulca nożnego oraz klamki niełamki. W razie pytań służę pomocą. Myślę że możemy pomału deklarować swoje predyspozycje do kolejnego zbiorczego zamówienia 1. kaminba |
1. kaminba
2. 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) |
1. kaminba
2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22 |
Cytat:
|
1. kaminba
2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22 4. Jurek 5. Skeeb (22 i 27) |
1. kaminba
2. Tymon 27mm i 17mm (jakby sie dalo ogarnac przesylke przed koncem Maja) 3. trolik1: potrzebuję 27 i 22 4. Jurek 5. Skeeb (22 i 27) 6. Maciek525 (rozmiar NAT) |
Mam propozycję. Jeśli chce Wam się poczekać kilka dni to ja odezwę się do tej firmy jako Fundacja i poproszę o współpracę i rabaty. Róbcie listę a ja w między czasie dam znać czy uda się i ile taniej przez Fundację czy normalnie składamy zamówienie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:31. |