![]() |
Cytat:
ps. nie masz może informacji na temat wolnego miejsca w garażu na os. Widok (Bronowice Małe)? :/ |
"ps. nie masz może informacji na temat wolnego miejsca w garażu na os. Widok (Bronowice Małe)? :/"
na chwile obecną[I] nie mam żadnej info o garazu w tamtej części krakowa, ale popytam, bo tam mam paru znajomych. Natomiast jesli bys potrzebowala w starej hucie to cos mam, no ale to drugi koniec miasta. |
dlaczego ja nigdy nikogo nie pamiętam z imprez ?:mur::mur:
|
mnie chyba pamiętasz?:D:dizzy:
|
no Ciebie akurat tak , i pare innych ludzi też , ale to nie były kobiety :dizzy::dizzy:
|
Witam serdecznie motopodróżników. Moje credo: Sto wiorst nie droga sto rubli nie pieniądz a sto gram nie wódka. Zamierzam się przesiąść z ciężkiego transportera na enduro i coraz częściej zaglądam na tę stronkę. Póki co zapraszam na moją www.moto-wyprawy.cba.pl .
Pozdrawiam. |
Lejdisy witają. Pewnie nie wszyscy nasi Panowie tu zaglądają, więc jakbyś chciał też coś "do ogółu" na przywitanie naskrobać to tu: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=69&page=254
Pozdrawiam |
Ja zaglądam :)
Także zawsze witam czule wszystkie szanowne Panie ;) |
Cytat:
Kilku innych Panów chyba też tu bywa. Zawsze jesteście mile widziani. No może prawie wszyscy - niektórzy już sobie "nagrabili"...Ale widocznie o to chodziło. |
nagrabili , nagrabili !!!
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:04. |