Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Rozpoczęcie sezonu AT 2012 - czy odgrzewamy stare kotlety? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11939)

stopa-uć 29.02.2012 10:47

Lewarku wstydź się. Miało być bez wyrażeń na forum ,a Ty piszesz "dupy ruszać".
Nie martw się ,przyjdzie wiosna ,łyknij witasteron ,nabierzesz ochoty.
CIA'Ł

mirek 29.02.2012 10:58

Cytat:

Napisał jarek (Post 224443)
mimo wszystko..:)- Uć geograficznie leży na wshót od tzw środka naszego piknego Kraju:):):)
a Wisełka płynie większością po wschodniej Polsce:D

PS- niebedzie mnie to kolksięgowy geografiji ucył:haha2::mur:
w Pyrlandii mówią że od Koła na wshót to juz Azja:):D czyli Uć wiadomo co:)
...a harata sie przez samo H:)

Złapałeś mnie:(, ale to dlatego, ze ja zawsze grałem w piłkę, a nie haratałem w gałę - tak to jest jak człowiek raz chciał być politycznie poprawny.

Zacznij czytać ze zrozumieniem.;) Podział po linii Wisły - rozumiesz?:mad:

zbyszek_africa 29.02.2012 11:47

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 224448)
Lewarku wstydź się. Miało być bez wyrażeń na forum ,a Ty piszesz "dupy ruszać".
Nie martw się ,przyjdzie wiosna ,łyknij witasteron ,nabierzesz ochoty.
CIA'Ł

Siedzi dwóch dziadków na ławce...
-wiesz co, ja to już nie mogę:(
-ooo, ja to jeszcze mogę...., ale mi się nie chce..:rolleyes:

pozdr

mirek 29.02.2012 12:52

Cytat:

Napisał Lewar (Post 224440)
Mirku, jesteś szybszy niż moja myśl, która kazała mi skasować tego posta aby nie zaśmiecać wątku. Niestety z pojęciami medycznymi u Ciebie słabo. Użyte określenie oznacza, że nie chce mi się dupy ruszać ostatnio.:D

Ależ Witku zapewniam, że doskonale znam ten Twój stan spokoju, błogości i kontemplacji, ostatnio zaprezentowałeś go na przejściu granicznym z Białorusi do Litwy.;):D

z tego co pamiętam, to pogranicznik Litewski tez się nie znał na pojęciach medycznych.:D

Jarek 29.02.2012 15:29

Cytat:

Napisał mirek (Post 224452)
Złapałeś mnie:(, ale to dlatego, ze ja zawsze grałem w piłkę, a nie haratałem w gałę - tak to jest jak człowiek raz chciał być politycznie poprawny.

Zacznij czytać ze zrozumieniem.;) Podział po linii Wisły - rozumiesz?:mad:

tak, tak, Mirosław masz przecież rację...Wy tam w mieście Uć macie tak jak Witek w swojej stopce z racją:):):D

Lewar 29.02.2012 16:05

Cytat:

Napisał jaras (Post 224503)
tak, tak, Mirosław masz przecież rację...Wy tam w mieście Uć macie tak jak Witek w swojej stopce w z racją:):):D

Jarku, gratuluję wyboru nowego nicka. Jest równie oryginalny jak to Twoje "Sraczkowate Pendolino"

Lewar 29.02.2012 16:17

Cytat:

Napisał mirek (Post 224478)
Ależ Witku zapewniam, że doskonale znam ten Twój stan spokoju, błogości i kontemplacji, ostatnio zaprezentowałeś go na przejściu granicznym z Białorusi do Litwy.;):D

z tego co pamiętam, to pogranicznik Litewski tez się nie znał na pojęciach medycznych.:D

Mam nadzieję, że się cham udławił tymi 10 euro a ja podratowałem nieco finanse tego zaściankowego kraju, ale wam nie zapomnę, że po raz kolejny zostawiliście mnie samego w trudnej sytuacji i chachaliście się ze mnie cichcem w litewskich krzakach i dlatego nie chcę już z Wami jeździć. A poza tym to dla mnie jeździcie za wolno - jak patałachy jakieś:D

Jarek 01.03.2012 13:45

Cytat:

Napisał Lewar (Post 224507)
Jarku, gratuluję wyboru nowego nicka. Jest równie oryginalny jak to Twoje "Sraczkowate Pendolino"

ha!-zacny Witołdzie....myślę, że apryśka juz nie użyczy Ci swego grzbietu do prób a ja...będę musiał Cię ..."zawołać" na ubitą glebę:):haha2::D

Tramall 07.03.2012 09:45

Cytat:

Napisał szymek (Post 219642)
Ale ogień - tylu was będzie a mnie braknie. Przejeżdżałem ostatnio przez Sulejów [w drodze na DREAM THEATER do Poznania] i z tęsknym wzrokiem spojrzałem w stronę zjazdu do Białej ... jednak tydzień wcześniej jest IZY MEETING na którym zagram z moją kapelą DIRTY 30 i niestety nie wyrobię aby następny weekend także w 'siodle' spędzić. Życie to sztuka wyboru.

Mam nadzieję, że część z Was ma większe możliwości i dzięki temu zobaczymy się w Grodźcu :Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Pozdrawiam serdecznie, Szymek

Tak, samemu można dużo ale RAZEM można wszystko :bow: Przyjeżdżam z Anią i małą Marysią [oraz gitarą]
Niech się dziewczątko w dobrym klimacie rozwija :D

Pozdrawiam i do zobaczenia - Szymek

mirek 07.03.2012 09:51

Cytat:

Napisał szymek (Post 225793)
Tak, samemu można dużo ale RAZEM można wszystko :bow: Przyjeżdżam z Anią i małą Marysią [oraz gitarą]
Niech się dziewczątko w dobrym klimacie rozwija :D

Pozdrawiam i do zobaczenia - Szymek

Super.

Szymku rezerwujemy pokoje dwuosobowe wyłącznie dla par i rodzin z dzieciaczkami - kontaktuj się w tej sprawie z Ropuchem.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10.