![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brawo Puntek :Thumbs_Up: -dżentelmen nr 1; ale mimo wszystko nie chcę mieć do czynienia z jakąkolwiek żoną :D
a cudne manowce są wszędzie...jako prawdziwa czarownica bywam i tu i tam... to dla mnie żaden problem:) |
Cytat:
|
Dżentelmeni tylko w książkach. Trzeba sobie własnego wymarzyć ;)
Cytat:
raz napełnia raz opróżnia się dzban to tu to tam raz się wita raz odchodzi się w dal to tu to tam raz afryką raz MZetą jeżdzi się nam to tu to tam dzisiaj Radom jutro Istambuł marzy się nam to tu to tam przyjdż usciskaj lepiej będzie jeżdzić się nam |
Jak rany, ale poezją pojechałeś ;)
|
jejku jej jak powiedziała w księdze Yennefer
Cytat:
|
No proszę chłopaki, wystarczy trochę Wam wjechać na ambicję i jak się miło rob i:D
ale Felkosiu muszę przyznać, że pojechałeś pięknie, poezja na kobitki zawsze działa...jeszcze wezmę swoje autko i przypełznę...ale wtedy musiałabym się ostro spoić, żeby nie patrzeć jak jeździcie a ja siedzę w kącie:mur: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jutro ruszam na turka, nie bardzo da się na to patrzeć. Ale dziś u Hubcia i pośpiewać i potańczyć pewnie się da .....:D nie ma co siedzieć i patrzeć
A co do jechania po ambicie ... To potrzymuje to co już powiedziałem Macie nas takich jakimi chcecie nas mieć |
Jakoś się tu słodko i wyznaniowo zrobiło w tym moim wątku, cieszy mnie że wątek żyje.
Yennefer jak masz ochotę na jazdę to naprawdę tylko powiedz ktoś Cię przygarnie. Niekoniecznie to musi być czyjś mąż a jak już to jazda na motongu nie oznacza foux paux i fiki miki tere fere. W teren jak będziesz miała ochotę to lekko nadutych będzie sporo a wtedy stan cywilny jakoś taki nie obowiązkowy jest. A skąd dziewko płochliwa jesteś kogoś Ci polecić mogę a obyczajów nienagannych będzie, rozmową i dowcipem zabawi, ciepłą kawę postawi no i jak trzeba do domu odstawi. pozdrawiam |
Cytat:
|
A ja myślałam, że moderator nas skasuje bo my tak trochę nie w temacie ;)
Cytat:
Blob dziewką płochliwą to już nie jestem ładnych parę latek...ale cała reszta mile widziana...:D i niech tam południowe cudne manowce....i co Ty na to??? |
Węgorzewo Koszalińskie ??
|
tere fere...przecież mówię południe a nie północ, kolego z Podkarpacia...
|
Cytat:
Ale skoro południe toś Ty Góralka? |
Cytat:
W goglach tak wklepałem i wyskoczyło a na prawo i lewo się nie odwracałem. Tak czy siak uprzejmością i gościnnością grono słynie.:D Notabene jak góralka to ja z toba nie pije bo macie za twarde głowy. |
Góralka to za dużo powiedziane, ale do górek mam całkiem blisko...
diverek czytałam, że kupiłeś żonce motorek...brawo, brawo...:Thumbs_Up: pewnie łapki po Twój zaczęła wyciągać :D |
Wszystkie słyniecie z zaborczości :)
|
Cytat:
Dobra pochwal się skąd jesteś i kończymy ten OT, bo nas zlinczują. |
Nie mój drogi, my tylko chcemy mieć blisko to co piękne i wspaniałe...dlatego mężom zakładamy krótkie łańcuchy;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
do Bloba:
pierwszy, zamawiam :drif: |
Cytat:
|
Cytat:
i proszę mnie nie straszyć bo ja jestem mały i chudy. Dzenifer bedziesz w Białej ? |
Cytat:
|
1/4 osób i tak nie jest wstanie jeździć rano ,sama nie zostaniesz:D
|
Cytat:
|
widzę ze wyszukujesz same problemy;) kobiety :bow:
już nic nie mówię, bo dwa razy dostane w ryj :haha2: |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Chinol znasz mnie i wiesz jaki jestem spolegliwy. Raz na wozie raz pod afrą.
W Białej mnie nie będzie niestety. Jak dam rade to wpadne na piatek i w sobotę dzida do domu. A tak liczyłem na spotkanie z wami. Fak by to jebnoł. Do zobaczyska na trasie for all |
Kombinacje
Cytat:
Ty mi coś kombinujesz ?? Jak ktoś gdzieś jedzie to proszę napisać lub przynajmniej SMS wysłać |
20 Załącznik(ów)
MOD wytnij wycieczki na bok by treści właściwe się skumulowały :)
Odzyskałem foto z aparatu wiele tego nie ma... ale parę zdjęć jest ... |
Puntek ma rację. Niech mod wytnie to bajanie.
Wreszcie wrzuciłeś fotki :) |
Cytat:
ale się udało - lepiej później niż wcale :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |