Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   MRU, Twierdza Kostrzyn i okoliczne Forty, Siekierki, Gozdowice i Cedynia - 03 - 06 czerwiec (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6643)

Brunetka 07.06.2010 21:32

Najpierw muszą chyba zrobić drugi zlot :) żeby mieć lepsze zdjęcia od nas :haha2:

fabrizio13 07.06.2010 22:25

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał diverek (Post 118453)
Fotki należy oglądać w katalogach od końca. Moje dziewczę tak zakochało się w Trampku, że pomerdała jej się kolejność.

Gdyby nie poważny wypadek, w drodze do nas, piękniejszej połowy Fabrizia, byłoby super. Fabrizio trzymamy za nią kciuki. I pozdrawiamy ją.

Jak było najlepiej pokazują fotki. Niestety frekwencja była jaka była. No i tak sobie myślę że część na MRU miała sporo niedociągnięć i brak konkretnego planu. W Kostrzynie już było znacznie lepiej i mieliśmy ściśle obrany kierunek. Ale niech żałują ci, którzy zastanawiali się jechać czy nie jechać. A o tych co odłączyli wcześniej można powiedzieć jedno - ŻAŁUJCIE CHRUPKI :)

Wszystkim, razem z Barbarką i "Kiemliczami", dziękujemy za wspólną zabawę, towarzystwo w czasie tych 4 dni, super atmosferę i wyrozumiałość za wszelkie potknięcia organizacyjne.

No i co złego to nie my:)

PS. Michał zamelduje się jak wrócisz do domu. Bo tylko ty jeszcze jesteś w trasie.

Dziękuję wam za wszystkie telefony jakie otrzymałem byliście mi bardzo blisko całe czas. Moja Aniela soboty wygrała w lotto bo z tego co było złamany obojczyk to pestka. Dużo pomogło kombinezon i dobry kask.Bardzo dziękuję Arturro za pomoc z policja. Paweł i Ela który nie wyjechali na zlot do was i byli zemną całe czas. Dziękuje całego serca wszystkim

NaczelnyFilozof 07.06.2010 22:39

Cytat:

Napisał diverek (Post 118453)

PS. Michał zamelduje się jak wrócisz do domu. Bo tylko ty jeszcze jesteś w trasie.

Osssz jaki my mamy zarąbiscie WIELKI kraj :haha2: Chyba trzeba jezdzic na zloty blizej domu :)

Szkoda tego wypadkowego incydentu z posta wyżej...

diverek 08.06.2010 09:23

Cytat:

Napisał fabrizio13 (Post 118531)
Dziękuję wam za wszystkie telefony jakie otrzymałem byliście mi bardzo blisko całe czas. Moja Aniela soboty wygrała w lotto bo z tego co było złamany obojczyk to pestka. Dużo pomogło kombinezon i dobry kask.Bardzo dziękuję Arturro za pomoc z policja. Paweł i Ela który nie wyjechali na zlot do was i byli zemną całe czas. Dziękuje całego serca wszystkim

No to chwała Najwyższemu że skończyło się tylko na złamanym obojczyku. Opiekuj się nią teraz troskliwie i do "wesela się zagoi". Jak widzę ona była już na rondzie i ktoś wymusił jej pierwszeństwo. Jak by ktoś skaleczył w ten sposób moją Barbarkę, to bym go porządnie zbombardował na początek. Każdy sąd by mnie uniewinnił nawet w przypadku, gdyby mnie do niego pozwał. Chwilowa niepoczytalność ze względu na sytuację jest wytłumaczalna.

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118535)
Osssz jaki my mamy zarąbiscie WIELKI kraj Chyba trzeba jezdzic na zloty blizej domu.

Ty nie "filozofuj" :) tylko zabieraj się za produkcję prezentacji z użyciem zdjęć zlotowych

NaczelnyFilozof 08.06.2010 21:09

Cytat:

Napisał diverek (Post 118570)

Ty nie "filozofuj" :) tylko zabieraj się za produkcję prezentacji z użyciem zdjęć zlotowych

No więc i kilka mych zdjęć zapodaje:

http://nf.e-net24.pl/zachod/zachod.htm :)

Nawiasem mówiąc. 1409km machnięte :)

diverek 08.06.2010 21:39

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118671)
Nawiasem mówiąc. 1409km machnięte :)

No to kilka kilosów machnąłeś. Mi przez 4 dni nazbierało się prawie 500 km. Więc przy tobie jestem "cienki Bolek". Mam nadzieję że było warto przyjechać. Zapomniałem dać każdemu obiecany pakunek:( Ech skleroza panie, skleroza.

NaczelnyFilozof 08.06.2010 21:58

Cytat:

Napisał diverek (Post 118681)
No to kilka kilosów machnąłeś. Mi przez 4 dni nazbierało się prawie 500 km. Więc przy tobie jestem "cienki Bolek". Mam nadzieję że było warto przyjechać.

WARTO BYŁO :)

Generalnie mało który organizator Zlotu da człowiekowi kluczyki do Afryczki. Razem z żoną. I powie jedzcie sobie :)

Na priva podeslijcie adres. Musze Wam odesłać Kostrzyński klucz nasadke 24 :)

Brunetka 08.06.2010 22:10

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118688)

Generalnie mało który organizator Zlotu da człowiekowi kluczyki do Afryczki. Razem z żoną. I powie jedzcie sobie :)

:)

Hm żona sama zgłosiła się na ochotnika do przejażdżki :) A mogliśmy sobie troszkę więcej pojeździć :)
A poza tym każdy moment jest dobry na wycieczkę na Afri czy Transalpiku :) Nawet gdy tylko trzeba pojechać po chleb 200 m ;)

diverek 08.06.2010 22:16

Cytat:

No to się cieszę. Zwłaszcza dlatego że Ty miałeś do nas najdalej. Choć zdaję sobie sprawę że w porównaniu z innymi zlotami, na których byłeś, było skromniutko i ze śladową frekwencją. Powódź jednak nie pozwoliła mi na zrealizowanie kilku planów, a ludzie nie dopisali. Nic to. W przyszłym roku będzie lepiej.

Cytat:

Kluczyki dostałeś i owszem, ale w zastawa Barbarka wzięła Twego Trampka. Nie ma nic za darmo w przyrodzie.

Misza 08.06.2010 22:23

Chciałbym nadmienić, że kolega Samba miał równie daleko co pan Naczelny (nie umniejszając zasług) a i dojazd troche bardziej skomplikowany:)

diverek 08.06.2010 22:41

Cytat:

Napisał Misza (Post 118704)
Chciałbym nadmienić, że kolega Samba miał równie daleko co pan Naczelny (nie umniejszając zasług) a i dojazd troche bardziej skomplikowany:)

Misza, ja do dzisiaj nie wiem dokładnie kto był kim w waszej "trzódce". Wiem że byłeś Ty, Randal, Pałeł, Zagon i zapewne ktoś jeszcze:D. Ciebie i Randala już kojarzę. Ech, za szybko się to działo. Wpadliście, zryliście las i polecieliście dalej:dizzy:. Przyjdzie czas że zacznę kojarzyć kto jest kto. A jakby co, to ten łysy,z wąsem to byłem ja Diverek:D

yuris76 08.06.2010 23:02

chłopaki wiecie co? po niedzielnych szaleństwach na terenie woodstocku chyba przestanę się za każdym razem pytać "chłopaki a bandytem dam rade" :p Widzę że trzeba tylko do bandyta kostke założyć :haha2: i jak w tej reklamie prawie jak....:o i niech mi ktoś powie ze nie dam rady to:vis:

diverek 08.06.2010 23:07

Bo widzisz, kierownik okazuje się ważniejszym ogniwem w tej układance niż to co ma pod sobą. Sprzęt może mu pomagać lub przeszkadzać. A jak kierowiec cienias, to na niczym się nie popisze.

Brunetka 08.06.2010 23:09

Yuris - no właśnie widziałam jak dałeś radę :D na prostej się wywaliłeś ( piach + kawałek góreczki ) Ale mimo wszystko super było
I te Twoje zdjęcia ocenzurowane tymczasowo :haha2:

samba23 08.06.2010 23:18

Ten na niekompletnej zdezelowanej czarnej diablicy RD07a to ja Tomek:)
widzisz Naczelny Filozof mieszka niedaleko mnie aczakolwiek jeszcze sie z nim niespotkalem
tak jakos sie poukladalo ze zawsze jezdze z chlopakami z katow:D:D
:D:D

diverek 08.06.2010 23:33

Cytat:

Napisał samba23 (Post 118719)
Ten na niekompletnej zdezelowanej czarnej diablicy RD07a to ja Tomek:)
:D:D

http://www.diverek.pl/afri/3.JPG

Ten jest Twój? Jeśli tam to w takim razie mylę Cię z Miszą. Myślałem że on to Ty.

pałeł 09.06.2010 10:30

lakierem się nie jeździ nie jeden chciałby takie serce w swojej :)

bigos 09.06.2010 19:30

Cytat:

Napisał diverek (Post 118721)
Ten jest Twój? Jeśli tam to w takim razie mylę Cię z Miszą. Myślałem że on to Ty.

Diverek, Misza to ten od tego motóra, co to ma owiefke z limited edyszon :D

http://lh5.ggpht.com/_1_hdKtHh9eo/S9...0/DSC_0577.JPG

NaczelnyFilozof 09.06.2010 20:01

Cytat:

Napisał samba23 (Post 118719)
widzisz Naczelny Filozof mieszka niedaleko mnie aczakolwiek jeszcze sie z nim niespotkalem

Kolega napewno nie z Bielska. Bo nie widziałem na spotkaniach piwnych w bielsku. Albo za pijany byłem :haha2:

diverek 09.06.2010 20:15

Cytat:

Napisał bigos (Post 118841)
Diverek, Misza to ten od tego motóra, co to ma owiefke z limited edyszon :D

http://lh5.ggpht.com/_1_hdKtHh9eo/S9...0/DSC_0577.JPG

Ano rzeczywiście był i owy jegomość na owym motocyklu. Teraz już co nieco się wyjaśniło.

Lepi 09.06.2010 20:40

W sumie przydała by się galeria gęb, pysków czy buź (co kto ma lub woli) w celu rozpoznania spotkanych osób. Bywa, ze wracam ze spotkania i mam wielu nowych znajomych, z którymi mam jakiś kontakt ale za nic nie wiem który to który :)
Pewnie, że można zrzucać wszystko na alkohole ale niektórzy mają po prostu kiepską pamięć ;)

yuris76 09.06.2010 21:11

Cytat:

Napisał Brunetka (Post 118717)
Yuris - no właśnie widziałam jak dałeś radę :D na prostej się wywaliłeś ( piach + kawałek góreczki ) Ale mimo wszystko super było

Brunetko chyba nie widziałaś tego zdarzenia od początku!? najpierw był przejazd przez nasyp na luziku później suchy piach na pełnym gazie, a później nasyp, wał z piachu (ten sam na którym Diverek robił te super minki:haha2:) wyskok no i okazało się że przednie zawieszenie było za krótkie:mad: stąd ten siniak na moim kolanie:dizzy: Pewnie nawet nie zauważyła byś kiedy się wyglebiłem gdyby nie ten huk kolana o zbiornik na wache:mur:
Ale i tak było zaje....fajnie:o proszę o jeszcze:bow:

diverek 09.06.2010 21:26

Cytat:

Napisał yuris76 (Post 118858)
Ale i tak było zaje....fajnie:o proszę o jeszcze:bow:

Poczekamy aż wyrobisz nowe prawko, dowód rejestracyjny a bank prześle Ci nowe karty. Wtedy coś się zorganizuje. Żebyś miał znowu co gubić.

yuris76 09.06.2010 21:30

Cytat:

Napisał diverek (Post 118861)
Poczekamy aż wyrobisz nowe prawko, dowód rejestracyjny a bank prześle Ci nowe karty. Wtedy coś się zorganizuje. Żebyś miał znowu co gubić.

(q)(u)(r)(w)(a) ale jesteś śmieszny :P Mam przesrane z tymi papierami jak w ruskim czołgu :(

bigos 09.06.2010 21:32

Myślę, że następny termin, gdzie w Kostrzyniu może spotkać się duuużo większa grupa, z różnych stron to przystanek Woodstock. Frkwencja na poziomie Kłodzka nie byłaby zaskoczeniem. Jadący z południa offowcy będą mogli skorzystać z materiałów Miszy i może przy okazji pozbierają klamoty Zagona (o ile się nie mylę co do osoby) :D.

fabrizio13 09.06.2010 22:02

Chłopaki dlaczego używamy ten post do naszej pogawędki a nie grupa Lubuszany ???? czuje się tam samotny :o:o

diverek 09.06.2010 23:04

Cytat:

Napisał fabrizio13 (Post 118874)
Chłopaki dlaczego używamy ten post do naszej pogawędki a nie grupa Lubuszany ???? czuje się tam samotny :o:o

Oprócz lubuszan i inni co nieco tutaj piszą. A poniekąd związane to jest z byłym zlotem więc wszystko jest in ordnung.

bigos 09.06.2010 23:11

Cytat:

Napisał Lepi (Post 118853)
W sumie przydała by się galeria gęb, pysków czy buź (co kto ma lub woli) w celu rozpoznania spotkanych osób. Bywa, ze wracam ze spotkania i mam wielu nowych znajomych, z którymi mam jakiś kontakt ale za nic nie wiem który to który :)
Pewnie, że można zrzucać wszystko na alkohole ale niektórzy mają po prostu kiepską pamięć ;)

Tego pewnie będziesz pamiętał :D
Swego czasu był gdzieś wątek ... ?? twarzowy ... :D

http://lh3.ggpht.com/_1_hdKtHh9eo/TA...2/DSC_0783.JPG

Jak wracałem do domu to tego koleżkę poznałem od razu :D.
http://lh6.ggpht.com/_1_hdKtHh9eo/TA...0/DSC_0789.JPG

fabrizio13 10.06.2010 11:41

Cytat:

Napisał diverek (Post 118891)
Oprócz lubuszan i inni co nieco tutaj piszą. A poniekąd związane to jest z byłym zlotem więc wszystko jest in ordnung.

A co to jest ORDNUNG :haha2::haha2::confused::confused:

diverek 10.06.2010 12:01

Cytat:

Napisał fabrizio13 (Post 118938)
A co to jest ORDNUNG :haha2::haha2::confused::confused:

Porządek panie kolego, porządek.

samba23 10.06.2010 22:03

Cytat:

Napisał NaczelnyFilozof (Post 118845)
Kolega napewno nie z Bielska. Bo nie widziałem na spotkaniach piwnych w bielsku. Albo za pijany byłem :haha2:

hehehhe nigdy was tam w tym szwejku trafic niemoge:haha2:
ale mysle ze nadejdzie ta chwila :D

yuris76 12.06.2010 17:28

Cytat:

Napisał bigos (Post 118893)
Jak wracałem do domu to tego koleżkę poznałem od razu :D.
http://lh6.ggpht.com/_1_hdKtHh9eo/TA...0/DSC_0789.JPG

a czy to nie jest czasami Specnaz na swoim kontenerowcu?:haha2:

diverek 29.10.2010 10:24

Cytat:

Napisał pałeł (Post 118512)
w gorącej wodzie kompani :)
czekajcie a będzie wam dane :)

Pałeł, czy niemal pół roku oczekiwania to mało?:mur: Już coś zmontowałeś? Czekam, czekam a nic nie było mi dane oglądać.:D

pałeł 29.10.2010 15:34

Cytat:

Napisał diverek (Post 140710)
Pałeł, czy niemal pół roku oczekiwania to mało?:mur: Już coś zmontowałeś? Czekam, czekam a nic nie było mi dane oglądać.:D

no co ty przegapiłeś? film wisi od 13 czerwca roku pańskiego 2010 :D
ja go gdzieś na forum już pokazywałem :) a dwa Misza ma w podpisie :)
ale specjalnie dla kolegi zapodam i tu :D a co jak lans to lans :)

ps foty na Picassie o tu :)
http://picasaweb.google.com/palel80/BalticOffroadTrip#

diverek 29.10.2010 16:47

Cytat:

Napisał pałeł (Post 140757)
no co ty przegapiłeś? film wisi od 13 czerwca roku pańskiego 2010 :D

Nie wiem jak to się stało ale nie widziałem do tej pory ani zdjęć ani filmu. Jak widzę tylko Ty nie miałeś większych problemów. A najczęściej szwankował KTM Randalowi. A Zagonowi problemy skończyły się na pogubieniu zawartości rozpieprznego wczeniej kufra, oczywiście nie licząc wymaganych dolewek oliwy. A te spektakularne zwiedzanie dziury w dukcie leśnym nie zdarzyło się Wam zaraz po rozstaniu z nami? Bo jakieś takie znajome te dziury:D

pałeł 29.10.2010 16:53

nie dość sporo km zrobiliśmy od was :)
był szybki podjazd zaraz zanim ta dziura ja przymknąłem Misza nie no i dup :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48.